Tidligere i uken ba Celtic-manager Neill Lennon spillerne sine om å holde foten på gasspedalen og fortsette seiersmarsjen ut sesongen. Det var kanskje ikke så lurt. I neste kamp mot Aberdeen måtte han se laget sitt bare klare uavgjort.

Det startet godt for Celtic da Anthony Stokes i det 28. minutt satte inn 1-0 fra spiss vinkel. Hjemmelaget kjempet hardt for utligningen og fikk den like før pause i det debutant Andre Blackman gjorde selvmål. Baklengsmålet var Celtics første på seks kamper.

I annen omgang kunne også Aberdeen tatt en sjokkseier, men Mitch Megginson skjøt utenfor.

— Det var ikke gunstig for oss å spille tidlig lørdag etter onsdagens landskamper. Jeg er ikke overrasket over resultatet, for spillerne er slitne både mentalt og fysisk etter landslagsspill. Jeg er ikke veldig skuffet. Faktisk er jeg veldig stolt av det de har oppnådd, sa Lennon.

Thomas Rogne spilte hele kampen for Celtic. I forsvaret fikk han jobbe sammen med tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig, som fikk sin debut fra start lørdag. (©NTB)