Tubic fikk marsjordre i det 80. minutt, men som i resten av kampen slet Molde med å skape de største mulighetene. Dermed endte det 0-0 i oppgjøret mellom to av eliteseriens formlag da begge lag kom fra fire kamper uten tap.

Haugesund kom klart best i gang i Molde. Bortelagets toppscorer Torbjørn Agdestein var svært nære å sende Haugesund i ledelsen etter sju minutter, men skuddet gikk via en Molde-forsvarer og ut.

Sju minutter senere var bortelaget på besøk i Moldes 16-meter nok en gang. Alexander Stølås slo ballen inn i feltet langs bakken, men både Liban Abdi og Agdestein kom for sent til å sette den i mål.

Molde slurvet og skapte flere halvsjanser foran eget mål, men kom mer og mer inn i kampen inn mot pause. Mattias Moström gikk solo etter 27 minutter, men alene med keeper Per Kristian Bråtveit satte svensken ballen i brystet til keeperen.

Keeperen ble satt på prøve ti minutter før pause da Harmeet Singh testet skuddfoten, men Bråtveit parerte med begge hender på Singhs skudd fra 20 meter. (©NTB)