Den finske Angry Birds -skaperen Peter Vesterbacka er på Time Magazines liste over har de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden. App'en har blitt lastet ned over 100 millioner ganger verden over, og det sikret ham en plass på den prestisjefylte listen.

-Wow! Dette må være den største ære man noensinne kan få:-) Vet ikke hva jeg skal si. Takk skal dere ha! sier Vesterbacka via twitter.

Den årlige listen rommer en broket samling mennesker, fra politikere som Barack Obama og Hillary Clinton til mer overraskende innslag fra popkulturen.

Norgesaktuelle Patti Smith, som spiller på Norwegian Wood i juni, er også med på listen. Den ukronede dronningen av New Yorks rockescene sikret seg plass på listen med sin nye bok, Just Kids . Boken er en rørende skildring av hennes venneskap med fotografen Robert Mappelthorpe , og skildrer deres samliv fra de møttes som hjemløse ungdommer i New York på sekstitallet, frem til Mappelthorpes død i 1989.

Yngstemann på listen er tenåringsfenomenet Justin Bieber . Den 17 år gamle sangeren har på rekordtid blitt superstjerne. På tross av hans beskjedne produksjon, en EP, et studioalbum og to remiksalbum har han også fått laget en kinodokumentar i 3D om seg selv, Never Never.Det kommende bryllupet mellom Prins William og Kate Middleton har sikret paret en plass på listen, fordi "noen ganger blir eventyr virkelige".

Forfatteren Jonathan Franzen slapp i fjor sin første roman siden Korrigeringer (2001), Frihet. Den fikk strålende mottagelse, både av kritikere og lesere, og sikret ham en plass på Times' liste.

Facebook-gründer Mark Zuckerberg fikk også naturlig nok en plass på listen.

Det gjorde også Oscar-vinner Colin Firth.

Se hele listen her