Knut Marius Djupvik er videre i The Voice.
Pål Rake er videre i The Voice.
Sindre Gjærum Hansen er videre i The Voice.

KRISTIANSAND/OSLO: Pål Rake, Sindre Gjærum Hansen og Knut Marius Djupvik gikk alle videre fra kveldens kvartfinale i The Voice. Alle fire har studert eller studerer ved rytmisk instiutt for musikk ved UiA. Fjerdemann i kvartetten med UiA-bakgrunn, Geirmund Hansen, røyk ut av sangkonkurransen.

Pål Rake var førstemann ut i kveldens kvartfinale på Chateau Neuf, med sin versjon av sangen "Snälla, bli min igjen" av Veronica Maggio.

— Dødsbra levert som vanlig. Det jeg liker med deg, er at du er så trygg som sanger. Du er en fullkommen musiker i tillegg, skrøt mentor Espen Lind.

- Vil ha i min begravelse

Knut Marius Djupvik fremførte "Crawling Back To You" av Daughtry, som vanlig med mye energi på scenen.

— Dette er det jeg vil ha i min begravelse. Jeg vil ha en fest, uttalte mentor Lene Nystrøm.

Sindre Gjærum Hansen sang "Retrograde" av James Blake.

— Dette var magi på høyt nivå. Det går rett i hjerte, sa mentor Tommy Tee.

- "Perfect match"

Geirmund Hansen fremførte "All Of Me" av John Legend, en sang som mentor Lind beskrev som en "perfect match" for stavangergutten.

— Du har et eller annet. Jeg er glad og stolt over utviklingen du har hatt. Du er en dark horse, og er en av vinnerkandidatene, sa Lind.

Rake og Djupvik fikk flest stemmer

Men mentoren måtte bite ordene i seg ved avgjørelsen. Rake fikk flest stemmer på Linds lag, og mentoren valgte å sende Kristian Kristiansen videre. På Nystrøms lag fikk Knut Marius flest stemmer, mens Tommy Tee valgte å ta med Gjærum Hansen etter at Tor Kvammen hadde fått flest publikumsstemmer på hans lag.

Pål Rake var naturligvis glad for å være videre, men egersunderen var også lei for at bestekameraten Geirmund Hansen røyk ut. Neste fredag er han uansett klar for semifinale.

Liten feiring

— Det er vanskelig å hente seg inn igjen. Det er en ny låt og andre faktorer som spiller inn. Man må nullstille, og det kan være vanskelig. Nå er det både glede og sorg, siden Geirmund, min bestekamerat, er ute, sa Rake til tv2.no.

Og selv om han har besøk av kjæresten Ellen, blir det ingen stor feiring i kveld.

— Det blir en liten koserunde ute, men jeg skal skrive arrangementet til den neste låten i natt. Jeg har deadline klokken ti i morgen tidlig. Men det blir litt feiring, sa han.