KRISTIANSAND: - Rett under halvparten av billettene har gått i løpet av døgn. Det er kjempebra. Jeg har ikke vært med på at billetter går unna så raskt, sier Daniel Stamnes, som har ansvar for eksterne produksjoner i Kilden.

Så sier han noe man sjelden får høre i disse trakter:

— Sørlendingene er flinke til å kjøpe billetter.

- Pleier å selge ut

I går ble billettene til Radioresepsjonens postkasse-show lagt ut for salg, og billettene fyker unna. Ifølge Stamnes er det foreløpig ikke snakk om noen ekstraforestilling dersom billettene selges ut.

— De har en tendens til å selge ut de andre stedene i Norge. De gjør også dette showet i Oslo, Drammen, Stavanger og Bergen.

Ifølge Stamnes måtte Kilden mase på gjengen i Radioresepsjonen for å få dem til å komme.

— Det er kjempekult at de kommer, for det er ikke ofte at de er ute i distriktene, forteller han.

8. desember kommer Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstem med et nytt postkasse-show, der man kan spørre om alt man lurer på, fra DAB+ til Biggie.

Ekstrakonsert

Men Radioresepsjonen er ikke de eneste som selger godt. Da Jan Garbareks konsert 28. oktober ble lagt ut for salg tidligere i år, ble den raskt utsolgt. Det er satt opp ekstraforestilling 29. oktober. Her er det foreløpig ledige billetter.

— Han har ikke vært i Kristiansand siden tidlig på 0-tallet, og er en av de største kunstskattene vi har. Han hadde nettopp to utsolgte konserter i Operaen. Dette blir et jazzhøydepunkt, sier Daniel Stamnes.

Al Jarreau 2. november er også utsolgt. Jarreau har ikke vært på Sørlandet før. Salget til Angélique Kidjo 23. november gikk også godt da billettene ble lagt ut for salg i sommer. Her er det foreløpig få billetter igjen.