Skuespilleren Angelina Jolie er gravid for andre gang. Fra før har hun barna Maddox 6 år som er adoptert fra Kambodsja, 2 år gamle Zahara fra Ethiopia, 4 år gamle Pax fra Vietnam og 2 år gamle Shiloh, Pitt og Jolies biologiske barn. Nå venter stjerneparet tvillinger og til sammen utgjør det seks barn i familien. Da er det ikke rart at antallet barnepiker må økes for å klare barnestellet.

Holder sine plikter

Paret leier inn barnepiker med internasjonal bakgrunn.

— Den ene barnepiken er en Vietnamesisk lærer, en annen er fra Belgia. Og så har vi en barnepike fra statene som er veldig kunstnerisk og kreativ, forteller Jolie i et intervju med bladet Vanity Fair.

Men på tross av alle barnepikene som hjelper til, passer paret på å holde sine plikter som foreldre.

— Vi har aldri noen barnepiker som overnatter hos oss. Hvis bana våkner ordner vi det selv. Men det er mulig vi blir nødt til å forandre litt på det når tvillingene kommer, sier Jolie.

- Graviditeten gjør meg sexy

Angelina Jolie elsker å være gravid og føler seg sexy med struttende mage. Hun røper at det kan ha med å gjøre at hun har en mann som synes hennes gravide mage er meget pirrende, forteller hun til bladet Vanity Fair. Hun føler seg mer som kvinne når hun er gravid.

— Jeg er heldig. Jeg merker at kvinner har forskjellige erfaringer med sine partnere på området sex og graviditet. Jeg er sammen med en mann som synes graviditet er sexy. Det gjør at jeg og føler meg sexy, sier Jolie.