Det har versert rykter om at Hollywood-paret Reese Witherspoon og Jake Gyllenhaal har slitt i det siste. Og ifølge magasinet Us er det nå over og ut mellom de to som har vært et par siden 2007. Så sent som i oktober var stemningen en annen mellom dem, da Witherspoon blant annet ble observert med forlovelsesring på fingeren.

– Etter først å ha tatt en pause i forholdet er det nå slutt, sier en kilde – som legger til at Gyllenhaal er knust over bruddet. Kilden, som angivelig er i eksparets nære krets, sier også at paret kranglet konstant de siste månedene og at de valgte å gjøre det slutt etter en serie med endeløse telefonkrangler.

– Men ingen var utro, det var ikke noe slikt drama, sier kilden om paret som møtte hverandre på filmsettet til filmen «Rendition».

Witherspoon har barna Ava (10) og Deacon (6) med eksmannen Ryan Phillippe (35). En annen kilde sier følgende om bakgrunnen for bruddet:

– Hun følte seg presset til å gifte seg igjen, men var ikke klar. Hun kunne ikke gi Jake nok – og fikk kalde føtter. Jake ville ha alt eller ingenting. Men Witherspoon skal ha fryktet at de var for forskjellige i det lange løp. (©NTB)