FROLAND: – Jeg trodde det var en av kameratene mine, men det viste seg at det ikke var han som hadde meldt meg på likevel, sier Bøylestad til fvn.no.

Svein Bøylestad fra Froland skal delta i årets Jakten på Kjærligheten på TV2. FOTO: TV2 Foto: TV 2

Da han fikk beskjeden fra TV2 om at han var en av seks bønder de ønsker å finne kjærligheten til, måtte han gå noen runder med seg selv.– Etter noen overveiinger og press fra venner så ble det til at jeg takket ja. Det kommer nok til å bli både rart og spennende, sier odelsgutten.

Flytter hjem

Han har de siste årene bodd i Kristiansand hvor han har studert og jobbet, men flytter i høst hjem til gården på Froland. 27-åringen har noen stikkord på hva han leter etter hos drømmedama.

” Når alt kommer til alt så er det ofte de små ubetydelige tingene man faller for hos et menneske

Svein Bøylestad– Hun må være humørfylt, utadvendt og det er selvfølgelig viktig at hun er snill og omtenksom og har et godt hjerte, sier Bøylestad og legger til: – Når alt kommer til alt så er det ofte de små ubetydelige tingene man faller for hos et menneske.

– Er det dårlige tider i Froland i og med du må på riksdekkende tv for å finne en kjæreste?

– Hehe, ja det er dårlige tider i Froland, sier Bøylestad og ler, før han legger til:

– Nei, det er mer at hele greia er en opplevelse. Når jeg først får muligheten til å komme med mitt budskap om hvem jeg er til et så bredt publikum, så øker jo sjansen for å treffe den ene dama som er ekstra spesiell, forklarer frolendingen.

– Jeg har ikke truffet henne til nå i hvert fall, verken i Froland eller i omkretsen rundt.

Rart å åpne seg foran kamera

Av de seks bøndene som programmet presenterer, så er det fire som vil bli fulgt videre av kamerateamet og som får beilere på gården.

– Er det noe du frykter når du er med på dette?

– Hvis det er noe jeg frykter så er det å kanskje bli fremstilt som raring på tv. Ellers vil det bli rart å skulle åpne seg opp for ei jente med masse kameraer der. Det blir ikke en naturlig setting å skulle fortelle ting man vanligvis kun gjør under fire øyne. Den biten ser jeg minst fram til.

Mandag 25. juli vises presentasjonsepisoden av de seks bøndene som skal finne kjærligheten på TV2.