MANCHESTER UNITED — HULL 3-0

De tre ventede poengene ble sikret for Manchester United mot Hull etter scoringer av Chris Smalling, Wayne Rooney og Robin van Persie.

Imidlertid kan det være en alvorlig strek i regningen at Ángel Di María allerede etter drøye ti minutter måtte humpe av banen med noe som kan være en strekk på baksiden av høyre lår.

I så fall kan det være duket for flere uker uten argentineren for manager Louis van Gaal, som allerede har opplevd over 40 skader på spillerne siden han kom til klubben i sommer. Di María førte ballen i stor fart da han plutselig stoppet opp og tok seg til låret.

Men selv uten Di María burde United normalt slå Hull på Old Trafford. Og slik ble det da også.

Chris Smalling ble mannen som ga Manchester United 1-0 ganske så tidlig i kampen. En corner med påfølgende klabb, babb og mållinjeteknologi sørget for at hjemmelaget tok ledelsen etter et kvarters spill.

Manchester United var i førersetet også i resten av omgangen og Hull så sjelden særlig farlige ut.

Mot slutten av første omgang fikk Robin van Persie en fin sjanse, men han lyktes ikke med å få ballen forbi Hulls keeper Allan McGregor.

Perle av van Persie

Wayne Rooney derimot, han skulle få satt ballen i mål. Juan Mata spilte opp til Ander Herrera som headet ballen ned til van Persie. Nederlenderen trillet ballen til Rooney, som på kontrollert vis curlet ballen utenfor rekkevidden til McGregor.

Dermed 2-0 til United etter en omgang hvor de hadde ballen over tre fjerdedeler av tiden.

I andre omgang yppet Hull seg noe mer, men uten at det ble store utteliingen.

I stedet ble det Robin van Persie som noterte seg for en perlescoring etter halvspilt andre omgang.

Ander Herrera vant ballen inne på Hulls halvdel og ga den til van Persie. Med venstrefoten dunket han ballen i nærmeste kryss fra 18 meter. Et passende svar på den kritikken spissen har møtt for prestasjonene sine denne og forrige sesong.

Kjempesjanse for Falcao

Noen minutter senere ble van Persie så byttet ut, og inn kom Radamel Falcao, som omsider fikk notert seg for spilletid igjen etter noen uker ute med skade.

Helt på tampen av ordinær tid ble han servert det som så ut som en enkel scoring av Juan Mata, men på streken lå Michael Dawson og nektet Falcao mål.

Dermed ble det 3-0 på Old Trafford, og hjemmelaget gjenvant dermed fjerdeplassen på tabellen som Arsenal hadde lånt i et par timer. Hull er bare målforskjell unna å være på nedrykksplass.