Rosenborg spilte nok en kamp der de er bedre enn motstanderen spillemessig. Laget skapte flere sjanser enn motstanderen, men uttellingen foran mål var — som den har vært i hele år - for dårlig.

— Det er mye som ikke fungerer. Vi har ikke vært så veldig gode sammen så langt i år, og denne kampen ligner mye på de vi har spilt tidligere, sier Hoftun til Adressa.no.

Om problemene virker å være store fremover på banen, så står det ikke stort bedre til i de bakre rekker. En tendens i år er at Rosenborg har sluppet inn mange mål på få sjanser imot. Hoftun bekrefter at tendensen er slik.

— Det har vært en rød tråd igjennom hele vinteren det der. Lagene vi har møtt har hatt en uttellingsprosent som er helt utrolig. Det er i det hele tatt mye som må rettes på, både fremme og bak, fastslår Hoftun.

- Rosenborg kommer tilbake

GIF Sundsvalls Tommy Bergersen har møtt Rosenborg mange ganger som Bodø/Glimt-spiller. Han synes trønderne virket tammere enn vanlig, men tror det snur seg i tide.

— Jeg følte egentlig jeg sprang like mye imellom mot Rosenborg som før, men de var ikke like mye på hugget som det jeg er vant til. Men jeg tror Rosenborg reiser seg til alvoret starter. De spiller Mesterliga og seriekamper stort sett hele året. Det er sikkert vanskelig for dem å motivere seg skikkelig til treningskamper i mars, sier Bergersen.

Hoftun er ikke enig med nordlenningen.

— Det er veldig farlig for oss å tenke slik. Vi må jobbe hardt både på trening og i kamp fremover for å heve oss. At vi ikke har klart det nå bekymrer meg, fastslår Erik Hoftun.