Svenske Ibrahimovic har vært i hardt vær den siste tiden, og fikk torsdag fire kampers karantene for å grov språkbruk etter en kamp. Lørdag var det igjen det sportslige det handlet om for angriperen da Paris Saint-Germain vant den franske ligacupfinalen.

Etter 20 minutter omsatte Ibrahimovic et straffespark i mål. Samtidig ble oppgaven ekstra tøff for Bastia ettersom midtstopper Sebiastien Squillaci fikk rødt kort da han felte Ezequiel Lavezzi i situasjonen som ga straffe.

Fire minutter før pause scoret Ibrahimovic igjen, og med 2-0-ledelse hadde PSG en enkel jobb med å kontrollere inn til seier.

På slutten av kampen sørget Cavani for at det endte i utklassingssifre. Først scoret han etter 80 minutter, før han fastsatte sluttresultatet til 4-0 på overtid.

PSGs første trofé for sesongen er ennå i boks. Laget topper tabellen i serien, og er i tillegg med i både ordinær cup og mesterliga.

For Bastia var Brandao tilbake på banen som innbytter. Den brasilianske spissen spilte sin første kamp siden han skallet ned PSGs Thiago Motta i lagenes møte i august. Han fikk seks måneders karantene for episoden, og har i tillegg vært ute med skade.