Argentineren scoret midt i første omgang da Zürich ble slått 1-0. Dermed topper laget tabellen to poeng foran Milan og tre foran Marseille. De to rivalene om plass i cupspillet scoret ett mål hver og delte poengene i Milano.

Ronaldo er toppscorer i mesterligaen med fire mål, men han rakk bare å spille to kamper før han skadet ankelen mot Marseille i slutten av september. Han forverret skaden i en landskamp, og har siden vært savnet på banen.

20 minutter før slutt i onsdagens kamp var han tilbake, til glede for publikum på Santiago Bernabeu. Tidligere fikk Ronaldos oppvarming på sidelinjen mye av applausen i en kamp som ble avgjort da Kaka vant ballen og spilte fram Higuain.

Xabi Alonso var nær sitt første Real-mål på 28-årsdagen, men keeper reddet. Vertene hadde også en stolpetreff i første omgang.

Zürich var aldri farlig framover, og Ronaldo jaktet scoring da han kom inn. Han viste flere fine detaljer og kom til en stor sjanse i sluttminuttet etter veggspill med Esteban Granero. Skuddet var ikke godt nok.

Milan-poeng

Plassen i cupspillet er ikke helt sikker for Real Madrid, men med 3-0 fra hjemmekampen mot Marseille kan bare et stortap i Sør-Frankrike om to uker nekte storklubben plass i åttedelsfinalen.

Milan ligger best an i kampen om å slå følge. Marco Boriello scoret et tidlig ledermål for den italienske klubben, men Lucho Gonzalez utlignet for Marseille. Med uavgjort er Milan poenget foran og med skjebnen i egne hender.

Marseille må slå Real Madrid for å ha sjanse til å gå videre. Selv om laget skulle greie det, vil det ikke nytte om Milan tar alle poengene borte mot Zürich.