Kirkevold forlot Sandefjord på overgangsvinduets siste dag. I sin annen kamp fra start scoret spissen et flott mål. Fra hjørnet av 16-meteren skjøt 24-åringen ballen i mål. Lagkamerat Thomas Hansen økte til 2-0 etter 25 minutter.

I annen omgang startet Esbjerg opphentingen etter kun fem minutter. Den kontroversielle dansken Bille Nielsen hadde litt flaks da han sendte av gårde et løst skudd og det sto 1-2. På overtid fikk gjestene straffe og den tidligere RBK-spissen sikret 2-2. Tabelljumbo Hobro tapte to viktige poeng i den danske bunnstriden. Med seier ville klubben kun ha vært to poeng bak sikker plass etter ti runder, men med poengtapet er det fem poeng opp til AGF og Esbjerg.

Mohamed Fellah spilte 67 minutter og Magnus Lekven hele kampen for Esbjerg. (©NTB)