Narvik (NTB): Tre personer var sent lørdag kveld fortsatt savnet etter en brann i et hybelhus i Narvik sentrum.Det bor 20 personer i hybelhuset i Narvik sentrum. Ved 23-tiden hadde politiet fortsatt ikke oversikt over tre av dem.

— Vi har gjennomsøkt første etasje uten å finne noen. I annen etasje blusset brannen opp igjen, og på grunn av varmeutvikling må vi vente til søndag med å gå gjennom denne etasjen. Det er i annen etasje at de tre som er savnet, bor. Men vi holder alle muligheter åpne, og det er umulig å si om de tre personene var i bygningen eller andre steder da det begynte å brenne, opplyser operasjonsleder Kjell Arvid Andersen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Politi, brannmannskaper og assistanse fra Sivilforsvaret var ved 20-tiden lørdag på plass. Det var en stund fare for at flammene skulle spre seg til andre bygninger, men ved 22-tiden var spredningsfaren over.

Søndag morgen begynner åstedsundersøkelser. I mellomtiden har de evakuerte beboerne fått tilbud av kommunen om å overnatte på et sykehjem i Narvik. Over helga vil de få tilbud om permanent oppholdssted. (©NTB)