Sangeren har skapt store overskrifter det siste året, etter at hun har ligget i en bitter omsorgstvist om sønnene hun har med eksmannen Kevin Federline. Tidlig torsdag ble hun ført i ambulanse til UCLA Medical Center i Los Angeles, og det er andre gang i år at popsangeren innlegges for å få sin psykiske tilstand vurdert.Innleggelsen skal ha kommet etter en såkalt «intervention» med familiemedlemmer, venner og psykiatere til stede i popstjernens hjem i Beverly Hills.

Spears' advokat Michael Flanagan avslører at moren til sangeren, Lynne Spears, venter på at datteren skal bli bra nok slik at hun kan ta henne med seg hjem til familiehuset i Kentwood, Louisiana.

— Lynne er svært bekymret for datteren og vil ta henne med seg hjem til Louisiana, langt vekk fra Hollywood. Brit har en fantastisk gjeng som støtter henne i Louisiana, sier Flanagan til nettstedet PageSix. com.

Advokaten sier videre: - Lynne har måttet holde det gående, men nå er hennes første prioritet å hjelpe datteren gjennom denne meget tøffe tiden.

Også nettstedet Female First skriver om mamma Spears sine planer om å få datteren med seg hjem til roligere omgivelser, borte fra paparazzifotografenes skarpe blitslamper. Men det spørs om Lynne klarer å holde en av fotografene på avstand, nemlig Adnan Ghalib - som har vært Britney Spears' kjæreste de siste par månedene. (©NTB)