— Det er en gruppe med en flott kombinasjon mellom spenning og trygghet. Det er god stemning, og jentene er veldig konsentrerte på trening. Det er tydelig at det er gjort en god jobb ute i klubbene, og spillerne kom hit i god form, sier Finjord til NTB på telefon fra Rotterdam.

Der har troppen vært siden lørdag. Storparten av spillerne har vært gjennom tre treninger, og mandag var troppen komplett etter at utenlandsproffene kom fra Frankrike og Tyskland etter helgens klubbkamper.

Ved uttaket var Finjord usikker på Lene Mykjåland og Isabell Herlovsen etter deres skadeproblemer. Nå er begge nøkkelspillerne erklært spilleklare.

— Spørsmålet er hvor mye de kan spille i hver kamp. Det avhenger blant annet av kampbildet. Det handler om hvor mye fotball de har i kroppen. Vi vil ikke risikere nye skader, sier han.

Bare vinneren av miniturneringen får reise til Brasil og spille OL-fotball i august. Det gjør at en skjev start kan spolere det meste, ikke minst fordi innbyrdes oppgjør går foran målforskjell ved poenglikhet. (©NTB)