Heidi Løke storspilte da Györ slet seg til 21-20-seier i en kamp dominert av sterkt forsvars— og keeperspill.

Det var spilt seks minutter før det første målet ble scoret foran 11.000 tilskuere i Budapest. Buducnost ledet i begynnelsen, men Györ avsluttet første omgang sterkt og ledet 11-8 ved pause.

Til glede for de mange tilreisende fra Montenegro vendte Buducnost kampen igjen i annen omgang, men anført av Løke greide Györ å tilrive seg et lite overtak igjen. Den norske landslagsstjernen scoret til og med i en periode hvor motstanderen hadde to spillere flere på banen.

Buducnost tok sin siste timeout åtte sekunder før slutt, men maktet ikke å få til en avslutning i sitt siste angrep.

Heidi Løke og Linn Jørum Sulland scoret fire mål hver. Også Ida Alstad og keeper Kari Aalvik Grimsbø kunne juble for finaleplass. (©NTB)