At Espeseth slutter skriver Drammen-klubben i en pressemelding mandag kveld.

— Strømsgodset vil gjerne takke Erik Espeseth for den innsatsen han har lagt ned siden 2010. Erik har gjort en formidabel jobb i denne perioden, og bidratt til å sikre klubben bærekraftig økonomi, god driftsstruktur og profesjonalitet, samt kontinuitet og stabil ledelse. Vi ønsker Erik lykke til videre med nye oppgaver, sier styreleder Tom Saxegaard.

— Det var med stor vemod jeg leverte oppsigelsen til Tom. Jeg har hatt en fantastisk tid i en fantastisk klubb, og fått gleden av å jobbe med dyktige og engasjerte kolleger. Vi har opplevd store ting sammen, med seriegullet i 2013 som et naturlig høydepunkt. De siste årene har vi utviklet Godset til å bli en stabil toppklubb i Norge, og det har vært en særdeles underholdende reise. Derfor er det trist å slutte, men tiden er inne for nye utfordringer, sier Espeseth til godset.no.

Han bekrefter at han har en ny jobb å gå til, men kan ikke si noe mer på nåværende tidspunkt.

Ifølge VG slutter Espeseth for å gå inn i administrasjonen i Vålerenga som ledd i en plan for å friste Ronny Deila til å ta over som hovedtrener. Det betyr ikke at Kjetil Rekdal nødvendigvis forlater Oslo-klubben. Han skal være aktuell for å ta over som sportsdirektør, skriver avisen. (©NTB)