Den høyreiste midtstopperen hevdet at han ble sagt opp på epost da han måtte forlate Fulham i sommer. Stavanger-mannen var skuffet over måten han ble behandlet på av Magath. Han kritiserte også treningsmetodene til 61-åringen.

— Det som overrasker meg er hvordan middelmådige spilleres meninger blir sett på som likestilt med managerens. Han kritiserte meg, men har ikke vunnet noe utenom små titler i Danmark og Norge, sier Magath ifølge Daily Mail.

Magath har lang fartstid fra tysk fotball. Han har vunnet den tyske Bundesligaen tre ganger som sjef. To ganger med Bayern München og én med Wolfsburg.

Under oppholdet i Fulham skal han også ha rådet Hangeland om å behandle en lårskade med ost. Det har han allerede delvis bekreftet, men skjønner ikke hvorfor det ble laget en stor sak ut av det.

— Jeg foreslo en metode som man har prøvd og forsøkt med i flere århundrer, som er veldig myk ost, blandet med alkohol og så brette den rundt låret. Det drenerer væske fra leddene. Virker det er alle fornøyde, hvis ikke, koster det spilleren noen få minutter, sa Magath. (©NTB)