— Nå må Brækhus passe seg, så hun ikke tar større biter enn hun kan svelge. Jeg kan ikke annet enn å le av spådommene hennes om å vinne på knockout. Jeg tror hun må ha glemt at jeg har vunnet flere kamper på KO enn henne, og det er over et år siden hun vant sin forrige KO-seier. Nei, hun kommer nok fort til å merke hvem som er den tøffeste og sterkeste sluggeren av oss, sier Retzke.

Brækhus skal forsvare fire VM-belter for første gang når hun går i ringen mot tyske Retzke i Falconer Hall i den danske hovedstaden 29. november. Ved siden av WBA-, WBC- og WBO-titlene som hun har hatt fra før, satser hun også VM-beltet i International Boxing Federation (IBF). Det fikk hun etter seieren over Ivana Habazin i september. Den norske mesteren har allerede vært ute og sagt at hun vil bli overrasket dersom Retzke står oppreist ved kampslutt.

De to weltervekterne forsøker å skape så mye interesse som mulig rundt kampen i slutten av november. Etter at Brækhus spådde seier til seg selv på knockout, har Retzke sagt at den norske mesteren bør begynne å pusse på beltene sine, slik at de skal være skinnende rene når hun gir dem fra seg.

De to har lagt opp til en liten verbal kamp i forkant av at de skal gjøre opp i ringen, men de aller største bokseekspertene regner med at Brækhus kommer til å vinne en enkel seier mot jenta som er ranket på 12.-plass i weltervekt av boxrec.com.

Retzke blir ikke levnet en sjanse mot den norske mesteren som blir regnet for å være verdens beste kvinnelige bokser, uansett vektklasse. (©NTB)