Skuespilleren blir 47 år i november, men har et utseende som matcher hennes unge samboer, Ashton Kutcher (31). Det er en utbredt holdning at Moore har brukt millioner av kroner på sin ungdommelige kropp og vakre ansikt. Men trebarnsmammaen insisterer: — Det er falske påstander. Jeg har aldri fått noe slikt gjort. Jeg dømmer ikke folk som legger seg under kniven, dersom det er en god ting for dem kan jeg ikke se problemet. Men jeg liker ikke tanken på å operere seg for å stoppe aldringen. Det er bare en måte å møte en nevrose på, mener hun, og legger til: - Skalpellen gjør deg ikke lykkelig.

Likevel utelukker hun ikke at hun en dag vil oppsøke kirurger som spesialiserer seg på skjønnhetsoperasjoner. Hun sier ifølge The Sun:

— Den dagen jeg begynner å gråte når jeg ser meg selv i speilet, kan det nok tenkes at jeg er litt mindre tilbakeholden når det gjelder slike operasjoner. Akkurat nå foretrekker jeg å være en vakker kvinne på min egen alder, og prøver ikke desperat å se ut som om jeg er 30. (©NTB)