Gary Hooper og Victor Wanyama sørget for en tidlig 2-0-ledelse for vertene på Celtic Park. Alt så dermed normalt ut, men etter pause skulle det bli langt vanskeligere for Celtic enn ventet.

Bare fem minutter ut i annen omgang reduserte Dundee United med et hardt langskudd av John Rankin. Gjestene fortsatte å presse og gjorde serielederen ukomfortabel. Senere i omgangen fikk Jon Daly en meget stor sjanse til å utligne med hodet. Celtic-keeper Fraser Forster sto i veien og reddet hjemmelagets ellevte strake seier.

— Alt i alt er jeg fornøyd med prestasjonen vår. Før pause dominerte vi kampen, og vi startet også annenomgangen bra. Målet deres kom ut av ingenting og satte oss litt ut. Etter hvert fikk vi kontroll igjen, sa Celtic-manager Neil Lennon etter kampen.

Erkerival Rangers gjorde på sin side jobben med å vinne 2-1 borte mot St. Johnstone, men klubben måtte slite for det. Først i det 81. minutt kom seiersmålet da Nikica Jelavic satte sitt 17. mål for sesongen.

Kroaten var samme mann som sendte bortelaget i føringen tidlig i første omgang. St. Johnstone utlignet ved et selvmål av Carlos Bocanegra etter 68 minutter. (©NTB)