Portugiseren trengte tre mesterligascoringer for å bli førstemann med 100 mål og scoret som bestilt etter 17 minutter mot Dortmund.

Men like før pause skapte Dortmund balanse i regnskapet. Real-keeper Keylor Navas, i dårlig kampform, var ikke patent da han slo ballen rett ut i feltet igjen etter et frispark. En intetanende Raphaël Varane fikk ballen ryggen og ballen spratt i mål til 1-1. Franskmannen gikk imidlertid i null da han sendte Real tilbake i ledelsen med sin 2-1 scoring i andre omgang. Men en gammel Chelsea-spiller sørget for poengdeling på slutten av kampen. André Schürrle banket inn 2-2 i det 87. minutt.

Det kokte fra start i Tyskland. Tre minutter tok det før det smalt i metallet. Ronaldo klinket til på et frispark fra 20 meter, men Roman Bürki fikk slått ballen bort fra mål. Returen havnet hos Karim Benzema som fra fire meter brystet ballen i stolpen, men assistentdommer vinket for offside.

Kun minutter senere måtte Navas ut i full strekk på et frispark fra Gonzalo Castro, før keeperen måtte i aksjon igjen da Pierre-Emerick Aubameyang banket til fra drøye 20 meter. (©NTB)