Musikken virker verken provoserende eller interessant på andre måter. Men så lenge det fins noen som booker denne utdaterte smørja, så fins det noen dollar å hente her og der for amerikaneren.

Dermed ble det slik mange spådde da sjokkrockeren fra 90-tallet fikk oppdrag som headliner under Quart09. Manson og bandet hans burde egentlig spilt før både Volbeat og Placebo slik at det ble enn viss stigning i konsertkurven denne flotte sommernatta. Marilyn Manson klarte verken å forsterke det flotte eller ødelegge natta med sanger om narko, lurvete sex, antikrist, blod eller vold. Marilyn Manson er ut. Det er like greit.

Bandet spilte ikke dårlig eller svakt. Det skal de ikke ha på seg. Mange av riffene satt. Men selv om Marilyn Manson har en brukbar ny plate ute, så virket de malplassert på hovedscenen, og mange publikummere som ikke er skikkelige fans forlot området lenge før konserten var slutt.

Verden har heldigvis forandret seg siden Marilyn Manson provoserte i Kristiansand. Nå fins det så mange gode rockeband og så mange herlige metallband rundt omkring i verden slik at vi ikke lenger behøver å bruke tid på denne middelhavsfareren.

Tenk om det var Hank Von Helvete og Turboneger som stod på scenen som headliner denne sommernatta. Eller Dimmu Borgir eller Satyricon. Men det fins dessverre noen som lar seg lure ennå. Til å tro at Marilyn Manson fortsatt holder mål.

Denne anmeldelsen er basert på den første timen av konserten.