Fem erkeamerikanske ungdommer, som selv tror de er meget kule, drar på hyttetur en helg. Oppe i hillbilly-land. Der utsettes de for groteske og blodige redsler, i et par av tilfellene tas ungdommene voldsomt av dage. Lyder det kjent? Foresvever det deg at du har sett det på film før...? Undertegnende har i hvert fall sett det over 900 ganger, utført med sterkt varierende grad av talent og effekt.

Men så er det bare dette: Hurtig får vi signaler om at dette ikke er hele historien. Slett ikke hele historien. Og et stykke ut i filmen utvides perspektivet i svimmel grad og vi forstår at denne klassiske historien om gale, bestialske hillbillyer som angriper overkjekk byungdom, er en historie i den store historien. Mer sier vi ikke...

Dette er original t tenkt og et stykke på vei er det også stimulerende behendig utført. Men, dessverre, så flommer filmen over. Det er som om alle mareritters søppedynge sendes ut i én, stor flod og drukner hele filmens fiffige oppsett.

Synd. Stor synd. Men er du fan av den type filmer, er den likevel verdt å se. Men den kunne ha blitt så mye bedre om man hadde disiplinert seg mer.