— Det var en tøff og jevn kamp. Det var småampert i perioder, men slik skal det være i et lokalderby. Vi ønsker alltid å ta tre poeng, men vi tar det poenget her. Vi måtte jo spille lenge med ti mann, sa Branns Azar Karadas til TV 2 etter kampen.

— Det er synd at vi ikke klarte å gi de frammøtte skikkelig valuta for pengene. Det var for svakt av oss mot ti mann. Men vi ga 100 prosent, sa Sogndals Henrik Furebotn.

Gjestenes Bismar Acosta fikk marsjordre etter bare 32 minutters spill i Sogndal, da han sendte Henrik Furebotn i bakken med en albue. Sogndal maktet likevel ikke å utnytte det tallmessige overtallet mot Brann, tross spill med elleve mot ti i cirka en time.

Dermed kan Odd krype opp i ryggen på bergenserne med seier borte mot Aalesund søndag. Brann har 45 poeng på sølvplass i eliteserien, Odd følger tre poeng bak. Laget fra Skien har én kamp mindre spilt. Rosenborg (62) poeng har allerede sikret seriegullet. Sogndal på 9.-plass har 35 poeng.

Acostas utvisning kom etter en takling av Sogndals Martin Ramsland i forkant. Ramsland løp ned Branns Amin Nouri i stor fart, noe Brann-spillerne reagerte på. (©NTB)