Fredag søkte hun om skilsmisse ved Los Angeles Superior Court, fremgår det av dokumenter nyhetsbyrået AFP har fått tilgang til.Hun begrunner søknaden med at forskjellene mellom dem er uoverstigelige, noe hun fant ut bare 70 dager etter at paret giftet seg i Las Vegas. Bryllupet fant sted lørdag 6. oktober.

Senest i november sa Anderson til pressen at hun næret dype følelser for Salomon og så fram til å slå seg til ro med 39-åringen som suste inn på kjendisscenen takket være sin deltakelse i sexvideoen med Paris Hilton.

— Jeg har aldri vært så lykkelige. Vi gjør hverandre godt, sa Anderson til USA Today i et intervju om sin siste ektemann.

I forrige uke benektet Anderson at hun og Salomon planla å lage en ny reality-TV-serie, og skrev på sin blogg at hun hadde vurdert et tilbud, men takket nei av hensyn til familien.

— Valgene jeg tar nå har med livskvalitet å gjøre. Og det som betyr noe. Ikke om penger og berømmelse uten mål og mening. Jeg vet at jeg har gjort en rekke feil. Men angrer ingenting - bare det å leve ut en slik stor drøm. ... Jeg er velsignet. Det er så mange muligheter. Jeg kan ikke klage. Noen ganger er jeg forvirret, skrev hun blant annet.

Pamela Andersons ekteskap med Salomon var hennes tredje. Hun var gift i tre år med Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee fra 1995 til 1998 og hadde et tre måneder langt ekteskap med rockesangeren Kid Rock i fjor. (©NTB)