Kid Rock ble sugen på vafler etter en opptreden i konserthuset The Tabernacle i Atlanta. Men det ble ingen hyggelig vaffelmumsing på kranglefanten denne morgenen. I stedet fløy vaflene veggimellom da artisten endte i slåsskamp med en annen kunde, melder nyhetsbyrået AP.— Han og fem personer i hans følge var involvert i en slåsskamp med en mannlig kunde inne på The Waffle House, sier talsmenn for politiet i Atlanta.

Opptakten til sammenstøtet skal ha vært at en mannlig kunde kjente en av kvinnene i følget, og vekslet noen ord med henne. Ordene må ha provosert rockestjernen.

— Det utartet til en slåsskamp mellom Kid Rock og den mannlige kunden, og de fortsatte slåssingen utenfor, på en parkeringsplass. I løpet av sammenstøtet knuste kunden et av restaurantens vinduer, sier talsmannen videre.

Kid Rock og hans hoff forlot stedet i en turnébuss, men ble senere stoppet av politiet. Rockeren måtte deretter pent følge med til politistasjonen - hvor han tilbrakte 12 timer bak lås og slå for å ha forstyrret ro og orden. Kunden som sloss med rockeren slapp heller ikke unna politiets lange arm og ble siktet for hærverk. (©NTB)