Men dette avviser unge Simpson på det sterkeste. — Han lyver, sier lillesøsteren til den mer berømte Jessica Simpson. Den profilerte boyband-stjernen ligger ikke på latsiden. Den siste uken har Nick Carter uttalt seg om sitt forhold til hotellarvingen Paris Hilton i det vide og det brede. De to hadde en kort affære i 2004. Carter har den siste uken også kommet med påstander om at han har vært sammen med Debra Lafave - skolelæreren som i 2004 ble dømt for utuktig omgang med en av sine elever, en 14 år gammel gutt. Også lillebror, Aaron Carter, har satt familien på kartet ved å fri til Playboy-modellen Kari Ann Peniche på en scene i Las Vegas. Bare dager etter det famøse frieriet brøt han forlovelsen, og uttalte: - Jeg er ikke klar for ekteskapet likevel.

Om brødreparets mange utspill inngår i en PR-kampanje for den kommende dokusåpen deres «House of Carters», skal være usagt. Men nå påstår i alle fall yngste blad Simpson at eldste blad Carter farer med usannheter. Han har uttalt:

— Jeg ble sammen med Ashlee Simpson. Da Paris kom tilbake fra Australia pratet de med hverandre, og hun fikk på den måten vite hva som var skjedd.

— Nei! Det er feil. Da jeg hørte det der, holdt jeg på å le meg i hjel, sier Simpson ifølge portalen MSN. (©NTB)