Britney Spears har holdt høy partyfaktor etter at hun skilte seg fra sin ektemann gjennom knappe to år, hip hoperen og danseren Kevin Federline. Det tok heller ikke lang tid før Spears ble koblet til en ny mann: Musikkprodusenten J. R. Rotem. Og de nyeste ryktene vil ha det til at hun innledet et forhold til ham mens hun fortsatt var gift med Federline.

Det er kilder nær popstjernen som forteller til magasinet Star at Spears flørtet og sto i med produsenten, som var nesten daglig på besøk hos familien Spears/Federline.

— J. R. arbeidet med albumet til Kevin, og Britney hadde noe på gang med ham før hun sendte inn skilsmissepapirene, sier en kilde til magasinet.

Men andre forsøker å se saken fra en annen side, og sier: - Visst var det kjemi mellom de to, men Britney ventet til bruddet med Kevin før hun innledet et forhold.

Siden skilsmissen har Spears og Rotem ofte blitt observert sammen, og enkelte fotografer har foreviget paret mens de kysser og holder hender. Han skal også være involvert i Britneys comebackalbum.

Nå heter deg seg at Federline er i full gang med å samle beviser mot ekskonen som kan komme han til gode når han skal kjempe om foreldreretten til de to barna han har sammen med Spears: Sean Preston (1) og Jayden James (3 måneder). (©NTB)