BERGEN: To rekker gikk inn med full pott i lørdagens Lotto-trekning, og begge kan vente seg en utbetaling på 6.248.000 kroner.

En av vinnerne er en familie fra Bergen, skriver bt.no.

Mor i huset prikket inn vinnerrekken og rakk spillefristen med seks minutters margin. Kvinnen i 30-årene leverte inn kupongen på en butikk i Hardangerveien.

Hun hadde ikke sjekket kupongen da Norsk Tipping ringte, og de hadde problemer med å forstå at det var sant.

Kvinnen overlot telefonen til mannen, som også var skeptisk, melderNorsk Tipping.

— Dette kommer utrolig godt med. Vi ermidt i etableringsfasen, og dette forandrer jo alt, sa han.

Får hjelp

Familien, som ønsker å være anonyme, har takket ja til tilbud om økonomisk veiledning. Alle som vinner over to millioner, får et slikt tilbud.

— De sa ikke noe umiddelbart om hva de vil bruke pengene på, men de var opptatt av å gjøre fornuftige valg. De har barn og gjeld, og kanskje ikke verdens sprekeste bilpark, sier kommunikasjonsrådgiver Atle Onsrud Jensen til bt.no.

Mange vinnere

Bergen og Hordaland for øvrig har produsert lottomillionærer på løpende bånd den siste tiden.

For tre uker siden vant en Bergens-kvinne 45 millioner kroner i SuperLotto, og historien om austevollingen Tord Oksnes (19) som blefamiliens tredje lottomillionær, gikk landet rundt i september.

— Det er ikke første gang, nei. Det har vært en veldig god stim. Det korrekte og kjedelige svaret er at det er helt tilfeldig, sier Onsrud Jensen.

Han sier samtidig at det kan være at hordalendingene spiller mer på grunn av alle suksesshistoriene, men dette kunne ikke Norsk Tipping fremskaffe tall på lørdag kveld.

Her er tallene du burde spilt: 12 - 15 - 19 - 22 - 27 - 28 - 33. Tilleggstall: 9 - 29 - 31