OSLO: — Utviklingen har vært helt utrolig. Å komme så langt på så kort tid skal egentlig ikke være mulig. Det sier mye om Arild Haugen. Men det er mange opp- og nedturer i boksesporten. Arild har fortsatt mye å lære, sier Klemetsen til VG Nett.

Påskeaften

For over to år siden bestemte «Hulken» seg for å gi opp strongman til fordel for proffboksing. Det har til nå i den ferske boksekarrieren blitt seier på to av to mulige forsøk. Påskeaften gpr han i ringen i sin tredje proffkamp mot Jean Vidal Yemou fra Elfenbenkysten.

— I begynnelsen visste jeg ikke helt hva jeg skulle synes. Arild tok seg selv i nakken og har blitt en rakett som har skutt til værs, sier Klemetsen, som har fungert som en trener på frivillig basis for kraftkaren fra Sirdal.

- Alle kan noe

Bokseren «Hulken» møter på påskeaften har fortsatt til gode å boksen en proffkamp, men den tidligere proffbokseren advarer mot å tro at det blir enkel motstand.

— For å si som min gamle far alltid sa til meg «alle kan noe - pass på». Alle boksere som går inn på gymmen dag ut og dag inn for å trene, er gode på et eller annet. Yemou har også en plan på hvordan han skal vinne denne kampen, mener Klemetsen.

VG Nett sender «Hulkens» tredje proffkamp direkte på web-TV.