Storflor fikk lite spilletid da David Nielsen tok over drammenserne midtveis i forrige sesong. I søndagens kamp mot nyopprykkede Sandefjord viste den tidligere Rosenborg-spilleren at han fortsatt kan.

Trønderen var også involvert da Thomas Lehne Olsen ga SIF ledelsen etter 20 minutter. Gustav Wikheim, som tidvis lekte med SF-forsvaret, spilte fri Storflor, som videre la inn til Iver Fossum. Fra kort hold kunne Olsen, som fikk en sjelden sjanse fra start, sende det flotte innlegget i mål

Åtte minutter senere vartet SIF opp med nok et mønsterangrep på Gamle Gress. Jørgen Horn, som foruten på det ene baklengsmålet spilte en strålende kamp på stopperplass, forserte framover i banen og prøvde å finne Olsen. Sistnevnte klarte å krige ballen videre til en umarkert Wikheim, som uselvisk la inn til Storflor. Iskaldt doblet han ledelsen.

Mats Haakenstad burde redusert kort tid etter, men skjøt svakt over. Reduseringen kom etter 33 minutter da SIF-forsvaret plutselig sov. Victor Demba Bindia lempet ballen tilsynelatende ufarlig framover, men Horn var ikke våken og Pål Anders Kirkevold kunne score.

Men Sandefjords håp om å komme tilbake i kampen forsvant fem minutter senere. Igjen viste Godset flotte kombinasjoner. Martin Rønning Ovenstad spilte opp Wikheim, som med hælen sendte ballen videre til Fossum, før den igjen havnet hos Storflor. Denne gangen banket Storflor ballen i mål til 3-1. (©NTB)