WEST HAM-SOUTHAMPTON 0-3

Etter en meget god fjorårssesong har det ikke gått på skinner for West Ham i høst.

Etter 1-2-tap mot Chelsea i serieåpningen, vant London-laget 1-0 mot Bournemouth. Siden den gang er det blitt tap mot Manchester City, Watford og West Bromwich. Søndag var de sjanseløse mot Southampton.

TUNGT: West Ham-manager Slaven Bilic har ikke hatt mange oppturer så langt i årets sesong. Foto: NTB scanpix

Svak NordtveitSøndag fikk Håvard Nordtveit sjansen fra start på høyreback. Nordmannen hadde ingen god kamp, og 1-0-scoringen ble rullet opp på hans side.

Ryan Bertrand snek seg inn bak en posisjonsforvirret nordmann og serverte Charlie Austin, som satte inn 1-0 etter 40 minutter.

Hjemmelaget produserte knapt et skudd på mål før pause, og heller ikke etter pause virket laget nevneverdig bedre.

Etter 62 minutter doblet gjestene ledelsen etter at vertene serverte komikveld på sin mektige arena.

Midtstopper Winston Reid drev ballen fremover, men var heldig som fikk se ballen gå til lagkamerat Cheikh Kouyate. Han mistet ballen på egen halvdel og Southampton hadde få problemer med å brodere gjennom West Ham-forsvaret ved hjelp av de store avstandene som hadde oppstått etter Reids raidforsøk. Til slutt satte Dusan Tadic ballen i mål bak en sjanseløs Adrián.

Southamptons Nathan Redmond i duell. Foto: NTB scanpix

Ydmyket på overtidNordtveit gikk av banen etter 72 minutter og fikk se Southampton legge på til 3-0 på overtid.

Nathan Redmond gikk av en mann på venstre og slo inn foran mål. Der var West Ham-midtstopper Angelo Ogbonna på plass, mens hans klarering gikk rett til James Ward-Prowse som satte inn 3-0. Før det hadde allerede tusenvis av lydløse West Ham-fans forlatt arenaen.

Resultatet gjør at Southampton klatrer til niendeplass med åtte poeng, mens West Ham ligger på nedrykksplass med kun tre poeng på seks kamper. (©NTB)