Fans av Guns N' Roses har ventet i over 14 år på at frontfigur W. Axl Rose skal få fingeren ut og bli ferdig med albumet «Chinese Democracy». Nå melder bandets offisielle nettside at fansen i det minste kan trøste seg med en ny sang i september.

Videospill

Sangen det er snakk om har tittelen «Shackler's Revenge», og den presenteres når spillet Rock Band 2 slippes på Xbox i september. Ifølge nettsiden ble nyheten sluppet på Microsofts pressekonferanse denne uken. Spillet vil også blant annet inneholde sanger av Bob Dylan, Metallica, Pearl Jam og Grateful Dead. Bransjemagasinet Billboard melder i tillegg at Rock Band 2 blir lansert eksklusivt for Xbox 360. Lekkasje

I juni offentliggjorde nettstedet Antiquiet.com linker til ni sanger fra «Chinese Democracy». Dette fikk bandets management til å ta rettslige skritt for å fjerne linkene. Når det ferdige albumet blir utgitt er foreløpig usikkert. Innspillingsprosessen har involvert en lang rekke musikere, studioer, og produsenter og kostet et ukjent antall millioner dollar.