Audrina Patridge forlater «The Hills» etter den kommende femte sesongen. 23-åringen signert en avtale med den britiske tv-produsenten Mark Burnett om en spin-off serie.

Den nye serien vil følge Audrinas privatliv og karriere i musikkbransjen og som skuespiller. Showet vil bli presentert for tv-nettverk i USA den kommende uken.

— Vi er virkelig glade for å få en sjanse til å jobbe med Audrina. Hun har allerede vist at hun har stjerne-kvalitet, og vi kan knapt vente med å vise fansen hennes verden over det neste steget i hennes liv og karriere, sier Burnett til THC.com.

Populær serie

Audrina Patridge ble for alvor kjent gjennom sin opptreden realityserien «The Hills» på MTV. Serien følger fire jenter som kjemper for å oppnå sine drømmer i Los Angeles. Den er en av de mest populære seriene blant unge kvinner, og har flere millioner seere per episode.

Nå ser det imidlertid ut til at folk begynner å bli lei av «The Hills». Seertallene for sesong fire var lavere enn for de foregående sesongene. Mens premieren på sesong tre ble sett av hele 4,7 millioner seere, ble premieren på sesong fire sett av 3,5 millioner.

Flere av stjernene slutter

Kanskje er den minkende interessen grunnen til at Audrina og flere av «The Hills»-stjernene går videre. Seriens hovedperson, Lauren Conrad, har bekreftet at hun ikke blir med på en sjette sesong.

Whitney Port har allerede forlatt «The Hills», og fansen kan følge hennes nye liv i motebransjen i New Tork gjennom serien «The City» på MTV.

Slutt for «The Hills»?

Spekulasjonene går om at MTV vil legge ned «The Hills» etter sesong fem, eller få nye stjerner og endre fokus på serien.

— Vi kan ikke bekrefte en sjette sesong på dette tidspunkt. Men «The Hills» vil fortsette så lenge det er historier å fortelle, og akkurat nå ser vi ingen ende i sikte, sier en talsmann for MTV til THC.com.

Sesong fem av «The Hills» har premiere på MTV i april.