ANNONSØRINNHOLD

Optikkhuset i Grimstad:

– Dette er ikke en lokalbutikk, men en destinasjon

Velkommen inn til Optikkhuset

Optikkhuset i hjertet av Grimstad fortsetter å tiltrekke seg besøkende fra Kristiansand to år etter suksessåpningen. Bli med inn i det som kalles en opplevelse, framfor en vanlig brillebutikk.

Plant, Smile, Window, Coat, Building, Door

– Responsen fra våre gjester de siste to årene har vært over all forventning. Det er til å bli rørt av. Folk sier til meg at de må innom Optikkhuset når de er på Sørlandet, sier den karismatiske innehaveren hos Optikkhuset, Kolbjørn Lauvland.

Han ønsker varmt velkommen inn til Optikkhuset, som han driver sammen med sin kone Ingfrid.

 «Dreamteamet» som han selv kaller det består av dedikerte optikere og brilleentusiaster: Antonette Hesselberg, Marianne Holteberg, Anette Åndal, Karoline Mitchell, samt sønnen Thomas og ekstrahjelpen Oleksandra Yarmolinska.

Cloud, Sky, Window, Building

Den 12. oktober 2021 markerte en ny æra for optikerforretningen til Lauvland, som han hadde drevet i over 20 år. Ikke bare gjennomgikk butikken en omfattende totalrenovering av både lokaler og interiør, men det var også i den anledning at navnet ble fornyet og en frisk begynnelse ble markert med Optikkhuset.

– I dag sier gjestene våre fra Kristiansand at dette ikke er en lokalbutikk, men en destinasjon. Det betyr at vi har gjort noe riktig, sier Lauvland videre..

Den 12. oktober 2021 markerte en ny æra for optikerforretningen til Lauvland, som han hadde drevet i over 20 år. Ikke bare gjennomgikk butikken en omfattende totalrenovering av både lokaler og interiør, men det var også i den anledning at navnet ble fornyet og en frisk begynnelse ble markert med Optikkhuset.

– I dag sier gjestene våre fra Kristiansand at dette ikke er en lokalbutikk, men en destinasjon. Det betyr at vi har gjort noe riktig, sier Lauvland videre.

Her blir du sett

Optikkhuset i Grimstad er en unik opplevelse som skiller seg fra andre optikerforretninger. Når du entrer lokalet kan du se at det ikke er spart på noe når det kommer til verken interiør, innredning eller brilleutvalg. Som Lauvland selv liker å si det: «Å komme til Optikkhuset skal være en synsopplevelse i seg selv».

Og med 40 års erfaring bak seg, har Lauvland og resten av de ansatte utviklet en imponerende innsikt til å anbefale de mest perfekte og skreddersydde brillene til gjestene.

– Stor forskjell på kvalitet

Runar er med sine 1700 medlemmer den største idrettsklubben i Vestfold og Telemark, og en av de største klubbene Macron samarbeider med i Norge. 

– Hver eneste gjest er unik og skal derfor føle seg spesiell og ivaretatt når de ber om hjelp til både innfatninger, brillemodeller, og alt som har med øyehelse og synsundersøkelser å gjøre. Hos Optikkhuset er vi med på hele reisen – fra synstest til åvelge riktige løsninger av glass og innfatninger, sier Lauvland.

Fra verdensmetropolene til Grimstad

Det er ingen tvil om at Optikkhuset skiller seg ut i markedet når det kommer til brilleutvalget. Lauvland og teamet er nemlig lidenskapelig opptatte av å utforske verden i jakten på de mest fantastiske og spennende brille- og solbrillenyhetene.

Fra brillemesser i verdensmetropolene Paris, Tokyo og Milano er de ansatte på Optikkhuset dedikerte til å møte designere og håndplukke briller fra alle verdens hjørner. Særlig vekt blir lagt på å velge briller med eksepsjonelt håndverk, som ikke bare bringer sjarm, men også den ettertraktede it-faktoren tilbake til Optikkhuset i Grimstad.

– Vi har alt fra Moscot til Balmain, True Vintage Revival, Valentino, Theo, Ahlem, Dior, Celine, Fendi, Masunaga, Anne Valentin, Serengeti og Victoria Beckham. Og dette er kun en brøkdel av utvalget, sier Lauvland, som selv nylig var på brillemesse i Paris.

Han legger til:

– Du vet, det viktigste i livet er god øyehelse og lekre briller, sier Lauvland og ler.

– Et optikkhus, men også et helsehus

Men Optikkhuset handler om mye mer enn fine briller.

Antonette Hesselberg er en av de dedikerte optikerne som sørger for at kundene får den mest grundige og presise øyeundersøkelsen for å finne den riktige styrken på brilleglass, men også for å identifisere eventuelle synsproblemer eller øyehelseutfordringer.

– Denne fantastiske teknologien som vi besitter gir oss detaljert innsikt i øyets tilstand, noe som er avgjørende for å oppdage potensielle problemer på et tidlig stadium, sier Hesselberg entusiastisk mens hun stiller inn diganoseenheten WAM 700.

Hos Optikkhuset kan du sjekke synsstyrken, samsyn, trykk i øyet, digital netthinneavbildning, scanning av netthinne, vurdering og behandling avtørre øyne og screening av synsfeltet. Ved å prioritere utstyr i verdensklasse viser Lauvland og de ansatte hos Optikkhuset et brennende engasjement for kundenes helhetlige øyehelse.

Footwear, Shoe, Furniture, Leg, Window, Comfort, Wood, Knee, Chair, Thigh

Nytt helserom

–  I tillegg til å være et optikkhus, er dette også et helsehus, sier optiker Marianne Holteberg, som har over 20 års erfaring bak seg med øyehelse. Hun viser frem det nye behandlingsrommet for tørre øyne:

Fremtidens brilleglass

Det er riktig å si at Optikkhuset hever standarden på alle felt, ikke bare med presise synsundersøkelser og sitt unike brilleutvalg, men også med toppmoderne utstyr for sliping av brilleglass i butikken. Nå satser Optikkhuset på fremtidens brilleglass og unikt synsprøveutstyr som måler styrken helt ned til 0,01 dioptrier (som er måleenhet for linsers brytende kraft).

Optikkhuset er nemlig en av få butikker i Norge som tilbyr Varilux XR PRO-brilleglass – som er laget på en banebrytende måte med hjelp fra KI - kunstig intelligens.

– Å integrere kunstig intelligens i utviklingen av det perfekte brilleglasset har vært en revolusjonerende prosess for brilleverden, og også for Optikkhuset, sier Lauvland.

Denne teknologien er basert på innsamlede data fra en million personer, og blir beskrevet som det første øyeresponsive progressive glasset i verden. Sammen med synsprøveutstyr som nå måler styrke og skjeve hornhinner helt ned til 0,01 dioptrier kan Lauvland frimodig si: –Når denne teknologien finnes og er tilgjengelig, skal vi så klart prøve det!

Output device, Home appliance, Gadget

Hos Optikkhuset finner du toppmoderne utstyr for å sjekke synet og tilpasse brilleglass, samt linser. Denne Visio Office X-maskinen regnes som en av de mest presise i bransjen.

Hos Optikkhuset tilbyr de også 3D-printede briller fra det tyske merket You Mawo. Brillene face-scannes i butikk til kunder med forskjellige behov.

– Eller til de kundene som bare syntes dette er utrolig kult, skyter Lauvland inn med et smil.

Portable communications device, Hand, Light, Gadget, Finger, Wood, Gesture, Netbook, Font

– Det gir oss muligheten til å skape presise tilpasninger og levere en synsopplevelse som er skreddersydd for hver enkelt kunde. Det er bare å ønske velkommen til Optikkhuset og legger til at butikken tilbyr et lanseringstilbud på 30 prosent på KI-brilleglass ut oktober, sier Lauvland avslutningsvis. 

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media