Font

ANNONSØRINNHOLD

All garanti på ett sted

med Toyota

Ingrid og Jens Røed Bech bruker sin lokale Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre: – Vi får det «lille» ekstra. 

Inntil 10 års garanti gjør bilholdet enkelt hos Toyota Sør.

Produsert av PMSor Brandstudio for Toyota Sør

Hos Toyota Sør blir vi møtt av blide ansatte som gjerne byr deg på en kaffekopp og slår av en bilprat, enten du er på utkikk etter ny bil eller har bilen din på service eller reparasjon.

– Vi er veldig heldige som har lojale og fornøyde kunder. Det ønsker vi å sette pris på, og serverer også nystekte vafler til alle våre kunder sier salgssjef hos Toyota Sør, Christian Wæraas.

Gjengen hos Toyota Sør jobber hver dag for å gjøre bilholdet ditt så komfortabelt og avslappet som mulig. For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan de også tilby en helt spesiell garantiordning - Toyota Relax.

"

En av de største fordelene ved å bruke merkeverksted, for de som eier Toyota, er at vi gjennom Toyota Relax kan tilby garanti inntil ti år. På den måten ivaretar vi kundene våre ytterligere etter at nybilgarantien har gått ut.

Christian Wæraas– Salgssjef, Toyota Sør

Trygg bil året rundt 

På Brinken på Lund i Kristiansand møter vi Ingrid og Jens Røed Bech. Med en tre måneder gammel sønn – og familie og venner på Østlandet, blir bilen godt brukt, og legger bak seg mange mil i løpet av året. Kjørekomfort samt god plass til både barnevogn og barnesete var høyt prioritert da paret skulle kjøpe ny bil tidligere i år. 

– Da vi fikk barn endret bilbehovet seg ganske mye for oss. Vi trengte god plass, og god kjørekomfort, samtidig som det måtte være en budsjettvennlig bil, sier Jens.  

Allerede på første besøk hos Toyota Sør bestemte paret seg for at de ville gå for en Toyota RAV 4.  

– Vi likte modellen med en gang, men det mest avgjørende for oss var måten vi som kunder ble mottatt på og den servicen vi fikk, sier Ingrid. 

Hun og samboer Jens opplevde at de ble tatt vare på fra første sekund. De ble hørt, sett og ikke minst ble det satt av god tid til rådgiving. 

– Det var aldri noe kjøpepress, og veiledningen vi fikk for å finne den perfekte bilen til oss, var i ypperste klasse, forteller Jens. 

At de ved kjøp av bruktbil også kan utvide nybilgarantien i inntil ti år, var et stort pluss. 

– Bil er dyrt i utgangspunktet, og i alle fall når noe går galt, så vi er veldig fornøyde med hele pakken Toyota tilbyr. De er gode på både pris og kundeservice, og ikke minst er det godt å vite at vi kan være sikre på at bilen vår er trygg året rundt, sier Jens Røed Bech. 

-Det er faktisk det beste materialistiske kjøpet vi noen gang har gjort, sier Ingrid.

Toyota Relax - en serviceaktivert garanti 

Garantien Toyota Relax er faktisk helt unik. Med garantiprogrammet dekker Toyota kostnader for reparasjoner som utføres av et godkjent Toyota-verksted. 

– Toyota Relax er i stor grad lik nybilgaranti. Det vil si at vi reparer mekaniske og elektroniske defekter. Enkelt sagt er dette de delene av bilen som virkelig kan koste dyrt om man utfører reparasjon uten garanti, forteller salgssjef Christian Wæraas . 

Har du bil som er fem til ti år gammel, og utfører originalservice hos et Toyota merkeverksted, får du automatisk Toyota Relax med på kjøpet. 

Økt verdi 

– Når kunder benytter seg av service og reparasjon her hos oss, samler vi all historikk, dokumentasjon og garantiansvar på ett sted. Det gir økt verdi til bilen, og man trenger bare forholde seg til oss ved eventuelle reklamasjoner, forklarer Wæraas. 

Mer behagelig blir det ikke! Med dyktige mekanikere som har stort fokus på kvalitet og driftssikkerhet, kan du være sikker på at din Toyota er i de beste hender hos Toyota Sør. 

Forutsigbart 

Selv om familien Røed Bech sitt bilkjøp er relativt nytt, er de sikre på at de allerede nå kommer til å benytte seg av flere av tjenestene Toyota tilbyr sine kunder, deriblant dekkhotell.  

Autoriserte Toyota-verksted tilbyr

 • Nybilgaranti på alle nye biler.
 • 24 måneder Toyota Certified Plus garanti på de fleste bruktbiler.
 • Originalservice som inkluderer markedets beste garantiavtale - Toyota Relax, veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare og oppdatering av programvare gjennom Toyota Helsesjekk og Toyota Hybrid Helsesjekk.
 • Forutsigbarhet og tidsbesparelse ved Toyota Express –service på 60 minutter.
 • EU-kontroll og reparasjoner som utføres av spesialutdannede teknikere.
 • Bilpleie, lakkforsegling og dekkhotell.
 • Smart Repair – enkel reparasjon av småskader, bulker og riper.
 • Ruteskift

Ved sesongskifte vil de nå få beskjed fra sin Toyota-forhandler at det er på tide å legge om dekkene. Da er det bare å reise innom og få på nyvaskede dekk, klare for en ny sesong. 

– Det er så enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss. De fikser rett og slett alt, forteller Jens med et smil. 

– Du vet, med en liten sønn som krever sitt, så blir alle slike ting som gjør det enklere for oss veldig godt mottatt, supplerer Ingrid. 

– Vi har mange lojale kunder, som Ingrid og Jens. De fleste er tro til Toyota selv om nybilgarantien har gått ut. Derfor er det helt fantastisk å kunne tilby Toyota Relax som en serviceaktivert garanti, og gi kundene enda en fordel til å fortsette å bruke oss, sier salgssjef Christian Wæraas. 

Tenk helhetlig

Hovedstil, aliquam feugiat egestas finibus. Praesent dignissim turpis et libero pretium scelerisque. Sed consequat turpis magna, at semper nisi finibus non. Phasellus mollis sodales nisi, et laoreet nulla tincidunt et. Nulla tincidunt nisi non porta tristique. Etiam commodo ultrices dui, ac efficitur odio pulvinar scelerisque. Aenean sit amet dolor in elit elementum dapibus ut varius lacus. Suspendisse sapien tellus, ornare imperdiet eros sit amet, pharetra ullamcorper sem. Sed sed posuere diam. Mauris sit amet leo urna. Ut efficitur lorem libero, eu ornare erat finibus quis. Aliquam ut odio id lectus vulputate posuere. Proin congue nisi eu urna dignissim, ut lacinia est pharetra. Sed egestas velit id risus malesuada tristique eget a tellus.Sed egestas velit id risus malesuada tristique eget a tellus.Personal computer, Joint, Plant, Leg, Houseplant, Green, Comfort, Laptop, Standing

Du kan også flytte rundt omkring på tekstboksene dersom du ønsker det Du kan også flytte rundt omkring på tekstboksene dersom du ønsker detDu kan også flytte rundt omkring på tekstboksene dersom du ønsker det

Motiverte medarbeidere 

Gjengen på Toyota Sør jobber hver dag for å gi det lille ekstra til kundene. Motivasjonen er høyst tilstedeværende både i butikken og på verkstedet. 

– Jeg har utrolig mange flinke folk med meg, som virkelig brenner for det de jobber med. Kvalitet, service og det at vi engasjerer oss i lokalsamfunnet tror jeg kundene våre setter pris på. Men – vi kan alltid bli bedre, og det har vi fokus på hver eneste dag, avslutter Wæraas. 

– Sed interdum ante sit amet congue fermentum. Consectetur adipisce elit.

Einar Moen Breivik

– Sed interdum ante sit amet congue fermentum. Consectetur adipisce elit.

Einar Moen Breivik

Faktaboks - Statisk

 • Aliquam feugiat egestas finibus
 • Praesent dignissim turpis et libero pretium scelerisque
 • Sed consequat turpis magna
 • At semper nisi finibus non. Phasellus mollis sodales nisi, et laoreet nulla tincidunt et.
 • Nulla tincidunt nisi non porta tristique. Etiam commodo ultrices dui, ac efficitur odio pulvinar scelerisque.
 • Aenean sit amet dolor in elit elementum dapibus ut varius lacus.
 • Vestibulum quis est aliquet, consequat velit nec, sollicitudin mi
Adressa4685-1920x1080.jpg

Faktaboks - Statisk med bilde

 • Kan ikke brukes med flere elementer enn hva som allerede er i rammen.
 • Dobbelklikk på bildet for å endre det
 • Juster høyden på "Faktaboks frame" ut fra hvor mye tekst som legges inn.
 • Du kan, om ønskelig, også endre bredde på både tekstboks og bilde

Fakta

Adressa4685-1920x1080.jpg

Fakta

Frivillig Gulset (Gulset Nærmiljøsenter):
70 000 kr

IF Pors: 50 000 kr

DNT Telemark avd. Skien Turlag: 42 560 kr

Siljan Turlag: 27 500 kr

Har du husket å

 1. Legge til publiseringsinstans på kundenivå? Se her for guide.
 2. Endret informasjon om artikkelen/artikkelserien?
  (Project title, Page title, Page cover, Project colors
 3. Endre URL på logo i "Sticky top" og "Kundelogo"?
 4. Legge til seksjonene "CXense START" og "CXense END"?
 5. Legge til seksjonen "Landscape warning"?
 6. Optimalisere for desktop, tablet og mobil?
 7. Slette denne seksjonen?
 8. Publisere?

Om artiklene fra BrandStudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av PMSør Brandstudio, en del av mediehuset Polaris Media Sørs annonseavdeling. Vi er opptatte av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright PMSør Brandstudio

Product, Mammal, Font