" async=false >

Med anlegg for suksess

Produsert av PMSør Brandstudio for HSH

Azure, Rectangle, Font

HSH-ansatte Simon Ghouchbar (29) og Preben Dale-Western (35) bygger for fremtiden. Nå ønsker de flere kolleger som har gleden av å skape.

– Vi har det veldig gøy på jobb, sier prosjektleder Simon Ghouchbar (29) med et smil.

Han tar oss imot på byggeplassen til Venneslas største byggeprosjekt, der HSH er i full sving med arbeidet. I løpet av 2023 skal Vennesla Atrium stå ferdig, med 15 butikker, 72 leiligheter og 2000 kvadratmeter kontorer. Her jobber han sammen med rundt tretti kolleger, deriblant byggleder Preben Dale-Western (35).

– Det er stas å jobbe på et stort prosjekt som dette, sier Dale-Western.

Han begynte i HSH for bare fire måneder siden, da han flyttet hjem til Kristiansand etter ti år i Oslo. Der jobbet han i storkonsernet Skanska.

– Jeg har blitt strålende tatt imot i HSH, og har allerede funnet min plass. Jeg trives godt med å jobbe i en mindre, lokal bedrift. Her er det stor takhøyde, kort vei til ledelsen, og en blir involvert i beslutningsprosesser, sier Dale-Western.

Simon Ghouchbar, som har vært ansatt i fire år, nikker.

– HSH er en inkluderende arbeidsplass med godt miljø. Jeg trives veldig, sier han.

Vision care, Flash photography, Street fashion, Road surface, Glasses, Smile, Daytime, Beard, Standing

Søker flere hoder

HSH ble etablert i Kristiansand i 1947, og har siden vært med på å prege byutviklingen gjennom både husbygging og entreprenørvirksomhet. Selskapet har rundt 120 medarbeidere og er i vekst. Nå søker de prosjektleder, driftsleder og byggleder. Les mer her.

– Vi har mange spennende prosjekter på gang, og vil styrke laget. Derfor søker vi nå de beste hodene, sier Svein Resmann.

Han er prosjektsjef i HSH Entreprenør, som er inndelt i avdelingene Næring, Bolig og Byggservice. Sistnevnte har gjort seg bemerket med flere byggeprosjekter på Agder. Nettopp «gleden av å skape» er bedriftens visjon.

– Våre ansatte skal kjenne på en stolthet av å jobbe i HSH. Vi er opptatt av å involvere og satse på våre medarbeidere og å underbygge den gode fellesskapsfølelsen, sier Resmann.

Store ambisjoner

Som Miljøfyrtårnbedrift er HSH opptatt av å skape miljøvennlige bygg for framtiden, som for eksempel «Gimle 4». På baksiden av Universitetet i Agder skal HSH bygge «Gimle 4» – 185 moderne studenthybler i massivtre.

– Det er spennende at HSH utfordrer den tradisjonelle måten å bygge på, for eksempel ved å satse mer på bygg i massivtre. Det kommer til å bidra til å sette oss enda mer på kartet, sier Simon Ghouchbar.

– HSH har store ambisjoner, og det gjenspeiler seg i prosjekter som Gimle 4 og Juliusskogen i Dyreparken, sier Preben Dale-Western.

Prosjektlederen og byggelederen er glade for å være del av et firma som både har store ambisjoner og beina solid plantet på bakken.

– Det er mange interessante oppdrag. Her får en være med på både små og store prosjekter, sier Simon Ghouchbar

Begge setter pris på at HSH tilbyr mange muligheter for medarbeiderne.

– Jeg er stolt av å jobbe her. HSH har gode verdier og satser på sine ansatte. Jeg kan sterkt anbefale å søke seg hit, sier Dale-Western.

HSH-gruppen

  • Etablert i 1947 i Kristiansand
  • Består av avdelingene Næring, Bolig, Byggservice og Entreprenør.
  • 120 ansatte
  • Kjent for prosjekter som Randesund Hageby, St. Joseph og Q42

Skaper nye boformer

HSH er kjent for å skape fremtidsrettede og funksjonelle bygg. De er kanskje aller mest kjent for Randesund Hageby, Norges største seniorprosjekt som er skreddersydd for de over 45 år. Beboerne kan benytte en rekke fellesområder og får tilbud om ulike fellesaktiviteter.

– Vi er veldig stolte av Randesund Hageby. Et av målene var å forebygge ensomhet gjennom å skape et levende, felles bomiljø. Vi ligger nok i forkant når det gjelder å skape nye boformer, sier prosjektsjef Svein Resmann.

St. Joseph er et annet suksessprosjekt fra HSH. Her har entreprenørselskapet gjort den gamle murbygningen som tidligere rommet Kristiansand sykehus om til et moderne leilighetskompleks.

– St. Joseph er inspirert av europeiske storbyer der folk bor tett og urbant, men samtidig dyrker fellesskapet, sier Resmann.

Nå ser HSH frem til å realisere flere nyskapende bygg – og til å styrke laget.

– Har du både riktig kompetanse og gleden av å skape, hører vi gjerne fra deg, avslutter han.

Om artiklene fra BrandStudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av PMSør Brandstudio, en del av mediehuset Polaris Media Sørs annonseavdeling. Vi er opptatte av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright PMSør Brandstudio

Product, Mammal, Font
Font
Azure, Rectangle, Font

ANNONSØRINNHOLD

" async=false >