Moderne og stilfulle møbler til hjemmet

Klør du deg i hodet over hvilken farge du skal velge på sofaen? Og hvilken form den skal ha i forhold til rommet og de øvrige møblene? Karstein, Lizzie og de andre ansatte hos Skan Møbler vet råd.

foto
Foto: PMSør Brandstudio
Annonsørinnhold produsert av PMSør Brandstudio

– Det gjør noe med deg når du har det fint hjemme, sier Lizzie Ann Abildgaard.

Sammen med sin mann Karstein er hun eier og daglig leder for Skan Møbler i Sørlandsparken.

En møbelforretning som har vært i familien så lenge de kan huske. Selv har ekteparet drevet butikken sammen de siste 30 årene. Med syv ansatte hjelper de daglig kunder med å møblere hjemmene sine.

– Vi har veldig mange faste kunder som har handlet hos oss i mange år. Så har de gjerne barn som kommer til oss når de flytter hjemmefra og skal innrede egne hjem, forteller Lizzie.

Stilsikre løsninger

Her finner du moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger. Alt er samlet på ett plan, noe som gjør det enkelt for deg som kunde å finne frem.

– Det faktum at vi har de fleste varene på lager gjør at vi har kort leveringstid. I mange tilfeller kan kundene ta meg seg varene hjem samme dag, og det er noe vi ser kundene setter stor pris på sier, Lizzie Ann.

Hos Skan Møbler er de opptatt av å ha kunden i fokus hele tiden. Du blir alltid møtt med et hei, og spørsmål om du trenger hjelp når du kommer inn i butikken.

foto
Foto: PMSør Brandstudio

Medarbeiderne hos Skan Møbler legger stor vekt på at de skal kunne veilede kundene. En stab som besitter lang erfaring og tung kompetanse er din garantist for at du får faglige råd og gode innspill.

Den gode servicen har de kundene Vidar Heggem og Gekki Andersen erfart.

– Jeg har handlet her i alle år til både hus og hytte. Jeg får alltid den kvaliteten og servicen jeg trenger, pluss litt ekstra, så de blir aldri kvitt meg som kunde, ler Gekki Andersen.

Han får støtte av Vidar Heggem.

– Både jeg og kona går her hver gang vi skal ha noe til huset vårt. Og det som er så greit er at leveringstiden er så kort. Her kan vi få møblene med en gang.

foto
Foto: PMSør Brandstudio

Ulike kunder - ulike behov

– Vi har kunder i alle aldersgrupper og ønskene er veldig forskjellige, så vi er opptatt av at det alltid skal være folk på jobb som har god kompetanse, sier Lizzie.

For her er det snakk om alt fra studenter som skal ha utstyr til sin første hybel, til de litt eldre som har solgt eneboligen og skal innrede en mindre leilighet. Men uansett alder og budsjett, har møbelforretningen alltid en løsning som passer for deg og dine.

Skan Møblers kunnskap er å skape hjem som passer perfekt for deg. I butikken har de ansatte som kan hjelpe deg med hele innredningen - fra valg av møbler i riktig størrelse, farge og materiale, til plassering av møblene i rommet, kombinert med tepper gardiner, belysning og dekor.

foto
Foto: PMSør Brandstudio

Eksklusive møbler til en lav pris

De leverer møbler til alle rom, og tilbyr alt fra ny sofa, eller seng til å innrede et helt hus eller hytte.

– Uansett om du skal pusse opp eller bytte ut innredning, er det å glemme helhet og funksjon en feil mange gjør, mener Lizzie. Hun påpeker at det er utrolig viktig å tenke gjennom hvordan man bruker de forskjellige rommene.

– Det skal kanskje være estetisk vakkert og tiltalende, men samtidig er det viktig at innredningen har en god funksjon, sier hun.

Hos Skan møbler finner du møbler i alt fra spreke farger til det mer klassiske i hvitt, sort, brunt og beige. Basismøblene kan godt være i nøytrale farger som man kan leve lenge med. Da er det enklere å forandre uttrykk og miljø ved supplering av mindre ting som farger i puter, pledd eller planter, krukker og interiørvarer.

foto
Foto: PMSør Brandstudio

– Interiøravdelingen vår er stor, og når du for eksempel kjøper sofa hos oss, så kan vi enkelt hjelpe til med å finne puter som passer til, forklarer Lizzie.

Som frittstående møbelforretning som ikke er medlem av noen kjede står Skan Møbler fritt til å velge ut hvilke møbler de skal ta inn.

– Vi har ikke noe hovedkontor som skal mene noe. Her er det kun det vi og kundene ønsker vi tar inn. Og når det vi tar inn ikke må gjennom et fordyrende mellomlegg, gjør det at vi er svært prisgunstige på alt av møbler forteller Karstein.

foto
Foto: PMSør Brandstudio

Den lune høsten

Akkurat nå har høstens varme og lune farger har begynt å gjøre sitt inntog på interiørfronten. Mange gleder seg til å sitte foran peisen blant myke puter og pledd. Hos Skan møbler bugner det av lekre høstnyheter i nydelige farger.

I butikken finner du en egen avdeling med stilige løsninger for høstens interiør og møbler. Med lune, sepiafargede bord, dekor og møbler kan du finne alt du trenger i en og samme butikk.

– Høsten er en perfekt tid for å fornye hjemme ditt. Her hos Skan møbler i Sørlandsparken har du alt du trenger for å trylle fram litt idyll. Kom gjerne innom oss for inspirasjon, sier Lizzie avslutningsvis med et smil.