De 30. olympiske sommerleker vil bli avholdt i London i Storbritannia 27. juli— 12. august 2012. Og selv om dette faktisk blir tredje gangen byen arrangerer OL, sliter de med å huse alle de tilreisende tilskuerne.

Derfor vil de nå satse på «flotels», altså flytende hoteller, skriver Breaking travelnews.com.

Ble benyttet under fotball- VM

Hvis du ikke er redd for å prøve noe nytt og skvulpende, kan denne måten å overnatte på være noe for deg.

Verden ble for alvor introdusert for flytende hoteller i forbindelse med fotball- VM i Sør- Afrika i 2010, da mange såkalte flotels ble satt ut utenfor kysten og benyttet under arrangementet.

Planleggerne av London- OL 2012 vurderer nå sterkt å benytte seg av samme strategi for å få plass til alle de besøkende.

Mangler hotellrom

Kartlegging viser at London har rundt 120.000 hotellrom, og dette ventes å by på problemer.

Det er nemlig forventet at 5.5 millioner vil besøke byen under OL, og det anslås at rundt en million av disse vil være ute etter overnatting mens de er på besøk.

Planen skal gå ut på at minst tre store båter eller cruiseskip skal legges til kai ved elven Thames, kun et steinkast unna den olympiske parken i Stratford og fortøyningsplassen til de rike og berømte.

Det er ventet at besøkende i byen under lekene, vil kunne betale opptil ti ganger mer enn den normale prisen for et hotellrom.

Få de siste reisenyhetene på Facebook:

Aftenposten REISE, BT REISE,REISE-Adressa