KRISTIANSAND: – Vi vil prøve å hjelpe folk til å ta riktige valg, ikke komme med pekefingeren og være «tante Sofie», sier Ingvill Rimstad, som nylig var gjest i Fædrelandsvennens podkast Det ho sa!

I ett år har Rimstad drevet en helt spesiell klesbutikk i Kristiansand, der medlemmene kan bytte inn egne og «shoppe» andres brukte klær. Hun ønsker å gi dem som er interessert i klær og mote et lite «dytt» i riktig retning av å bli mer miljøbevisst.

Dette kan du høre henne fortelle om i podkasten. Der snakker hun også om hvordan det var å endre retning i karrieren i voksen alder, om å satse på det hun tror på og om en helt spesiell «advarsel» som fikk henne til å tenke seg om en ekstra gang.

Hør episoden der du lytter til podkast, eller spill den av direkte under:

– Året har vært veldig krevende, tøft, veldig gøy, givende - alle følelser på hele skalaen. Du vet aldri hva som skjer neste dag, neste måned, sier Ingvill Rimstad, gründer og gjest i podkasten Det ho sa! Foto: Damares Stenbakk
Ingvill Rimstad så på sin egen klesgarderobe, og fant ut at hun måtte gjøre noe selv for å få færre klær i omløp. Foto: Damares Stenbakk

«Det ho sa!» er Fædrelandsvennens podkast om arbeidsliv og karriere. Her møter du gjester som deler personlige erfaringer, tips og triks. Noen av dem har stått i livets største kriser, mens andre forteller om fantastiske vendepunkt. Følg gjerne med på arbeidet med podkasten, og kom med dine innspill, på Facebook og Instagram.