Ida Grødum jobber på Grenseløs restaurant og bar på Caledonien, og var nylig gjest i Fædrelandsvennens karrierepodkast Det ho sa!

Her tar hun deg med på innsiden av serveringsbransjen, og forteller om hva som skjer hvis man søler kaffe på gjestens kjole, hvordan hun håndterer gjester som oppfører seg dårlig, hva man absolutt ikke bør gjøre for å tilkalle servitørens oppmerksomhet og hvordan man holder seg «innafor» på tipsing til servitøren.

Grødum elsker jobben sin og deler raust av både historier og erfaringer hun har gjort seg i bransjen. Søk opp Det ho sa! der du hører podkast, eller klikk på avspilleren under:

«Det ho sa!» er Fædrelandsvennens podkast om arbeidsliv og karriere. Her møter du gjester som deler personlige erfaringer, tips og triks. Noen av dem har stått i livets største kriser, mens andre forteller om fantastiske vendepunkt. Følg gjerne med på arbeidet med podkasten, og kom med dine innspill, på Facebook og Instagram.

Ida Grødum brenner for jobben sin og er svært samfunnsengasjert. Hun sitter i bystyret i Kristiansand for Høyre. Foto: Kristin Ellefsen