– Det begynner å fylles i juli, men gode muligheter ellers i sommer

Morten Halvorsen melder om rekordinteresse i april. Og om enda større interesse de første mai-dagene.

Publisert:

Siden "hele Norge" må feriere i eget land i sommer, kan avdelingsleder Morten Halvorsen ved Ferda Grimstad melde om stor interesse for bobil og campingvogn denne våren. – Mange tror fremdeles man må ha grilldress og crocs for å feriere med vogn eller bobil. Slik er det ikke, sier han. Foto: Kjetil Samuelsen

  • Kjetil Samuelsen

GRIMSTAD: Da statsminister Erna Solberg «stengte Norge» 12. mars, ble det stille også hos landets caravanforhandlere. Så også hos Ferda i Grimstad. Men de siste ukene, har avdelingsleder Morten Halvorsen hatt nok å gjøre.

– Det begynte å røre på seg i påsken, og fra uka etter og til nå har vi opplevd en eksplosjon i interessen. Tallene fra april er 40 prosent høyere enn april i fjor. Og hvis det fortsetter slik i mai, etter de første tre salgsdagene, vil vi overgå apriltallene, sier Halvorsen.

– Det er dager der jeg ringer kona klokka halv fire, og sier at hun bare må spise, legger han til.

Les også

Hadde bestilt tre uker i USA - nå blir det bobilferie i Norge

Les også

Slik polerer du bilen: – Glem dyrt utstyr og dyr polering

I Grimstad merker de også den økende interessen for leie av bobil. Der har de seks biler tilgjengelig for utlån. Men fellesferieukene begynner å bli «utsolgt».

– Det begynner å fylles opp i juli, men det er gode muligheter i juni og august, sier avdelingslederen.

Vurderer dere å leie ut flere biler?

– Vi må avvente litt. Mye av utleien er til utlendinger, og det er jo en viss fare for at de ikke kommer. Men vi må få klarhet i det først.

Selgerne hos Ferda Grimstad har hatt travle dager de siste ukene. – Ferie med bobil eller campingvogn er frihet på hjul. Du kan våkne med en ny utsikt hver dag, sier avdelingsleder Morten Halvorsen. Foto: Kjetil Samuelsen

Publisert:

Les også

  1. Audi A6 blir ladbar

  2. Opel Mokka blir elektrisk

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Grimstad
  2. Bobil
  3. Ferie
  4. Sommerferie
  5. Koronaviruset