• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

foto
En av de vanligste årsakene til akutt diaré skyldes bakterier som blant annet finnes i rå kylling. Foto: Shutterstock/NTB scanpix

Dette må du ikke gjøre når du tilbereder rå kylling

Unngå å overføre matforgiftningsbakterier fra en råvare til en ferdig rett.

Christine Gulbrandsen
Publisert: søndag 17. februar 2019 kl. 06:00 Oppdatert: søndag 17. februar 2019 kl. 14:10
Artikkelen er mer enn tre år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mattilsynet
  • Oppskrift
  • Salmonella
  • Mat og drikke
  • Kylling
  • Råvarer
  • Abito
  • Bolig
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.