-Vi synes det er hyggelig å gjøre noe sammen med leserne våre.

Abito ferier ett år med å invitere leserne til trendaften

-Vi synes det er hyggelig å gjøre noe sammen med leserne våre, og jeg gleder meg veldig til å treffe dem, sier Line Raaen Osmundsen, redaktør i Abito.

I disse dager er det ett år siden Fædrelandsvennen lanserte sin digitale boligsatsing Abito, og det markeres ved at leserne inviteres til trendaften i Kristiansand.

– Tanken med Abito har vært å samle alt innhold som er relatert til bolig og interiør på en plass, slik at man enkelt finner det man leter etter, enten det er kjøp eller salg av bolig, eller et ønske om inspirasjon om trender eller gode råd om oppussing. Det er rett og slett et digitalt boligunivers som gjør det oversiktlig å finne det man vil lese om, sier Line Osmundsen

Og ifølge redaktøren viser både lesertall og andre tilbakemeldinger at folk setter pris på det.

-Vi merker en stor interesse for boligrelatert innhold, og har fått en mye tettere dialog med leserne i det siste. På Instagram har vi nærmere 30.000 følgere, og det er vi veldig stolte av. Vi er helt avhengig av leserne våre og setter stor pris på dem, og ønsker å vise det ved å feire ettårsdagen sammen med dem, fortsetter hun.

Helene Abusdal er leder av Fædrelandsvennen Event. Hun forteller at møteplasser mellom mediehuset og leserne kommer til å bli stadig viktigere i tiden framover.

– Vi har et mål i Fædrelandsvennen om å engasjere og være synlige, og håper trendaftenen blir både en engasjerende og hyggelig kveld. For oss er det viktig å treffe leserne våre, og så håper vi samtidig at de synes det er hyggelig å treffe oss og ikke minst hverandre, sier hun.

Abito lover et innholdsrikt program, med både foredrag og debatter. I disse dager pågår det også en konkurranse hvor Abitos lesere skal stemme fram «Sørlandets mest inspirerende Instagrammer». Og vinneren kåres på trendaftenene.

-Ja, det blir nok ett av høydepunktene. Men vi er opptatt av å ha et variert innhold på Abito, og slik blir det på trendaftenene også. Alle er velkomne, og så håper vi at alle skal finne noe de synes er interessant. Det blir rett og slett en hyggelig kveld som leserne og vi kan dele sammen, avslutter Abito-redaktøren.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.