• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

foto
Dersom du vil bruke treredskaper i matlagingen er det viktig å sjekke at produktet faktisk er laget for næringsmidler. Foto: NTB scanpix/Shutterstock

Dette må du sjekke om du bruker tresleiv

Kjøkkenredskaper i tre er like populært i dag som for flere generasjoner siden, og så lenge du behandler sleiva godt så kan du ha den hele livet.

Kari Byklum
Publisert: lørdag 21. desember 2019 kl. 10:57 Oppdatert: lørdag 21. desember 2019 kl. 10:57
Artikkelen er mer enn tre år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mattilsynet
  • Kjøtt
  • Anbefaling
  • Abito
  • Bolig
  • Kjøkken
  • Kjøkkenhygiene
  • Kjøkkenutstyr
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.