Vi har bedt våre instagramfølgene på @abito.no om å tagge bildene sine med #norgesmestinspirerende2017 for å delta i konkurransen om å bli «Norges mest inspirerende instagrammer».

– Juryen har plukket ut elleve finalister vi mener er verdige og gode finalister, og nå vil vi at du skal stemme fram din favoritt. Publikumstemmene blir så lagt sammen med juryens stemmer, og vinneren kåres på Abito Trendaften 11. november, forteller Hanne Rom Havaas.

Havaas sier juryen blant annet har lagt vekt på variasjon og personlig stil, at kontoen skiller seg ut og har sitt eget særpreg.

– Så må man også være en åpen og ærlig person som opptrer skikkelig, sier jurymedlem Hanne Rom Havaas.

Her er de elleve finalistene:

MI 1: Malin Antonsen med kontoen @baremalin

 • Alder: 27
 • Fra: Oslo
 • Vært på Instagram siden:
 • Malin om egen konto: Jeg har en konto med mye farger og detaljer. Jeg elsker å gi de små tingene oppmerksomhet. Planter og blomster finner du også alltid i mine bilder. Stilen min er egentlig litt vanskelig å beskrive og den endrer seg hele tiden. Nåfor tiden er den kanskje mest moderne med innslag av art deco og botanisk glam.

Juryens begrunnelse: En harmonisk konto med øye for detaljer og nydelige foto.

✖️Good morning ✨✨✨✖️Getting ready for Halloween this morning ✨Are you celebrating today?🎃 Have a nice day sweeties 💋 ______________________________________________ #goodmorning #diningroom #gubi #oslodeco #flos #reflectioncopenhagen #homedecor #decor #interior #interiordesign #interiorinspo #interior123 #interior4all #interior4you #mynordicroom #delmittbilde #gullfjæren @gullfjaeren #nordic #modern #glam #bonytt #bobedre #maisoninterior #nyahemmet #nofilter

MI 2: Lene S. Pedersen: @lenespedersen

Alder: 38 Fra: Sandefjord Vært på Instagram siden: 2013 Lene om egen konto: Jeg deler bilder fra mitt eget hjem, en enebolig fra 1952 som vi renoverer. Stilen er en blanding av nytt og gammelt, med mørke, lune farger, og en dose glam.

Juryens begrunnelse: Et imponerende renoveringsprosjekt. Lunt, lekre fargevalg og harmoniske bilder.

🌿JIPPI!🌿 @mitthjemas HAR PUSSET OPP NETTBUTIKKEN OG FEIRER "NY NETTBUTIKK" OG KUNDEKVELD MED KNALLTILBUD I DAG! 🎉 Det er 20% rabatt på en mengde varer, også i nettbutikken på de aller fleste interiørvarer! Bruk rabattkode: JIPPI Rabattkoden er gyldig KUN fra kl.18-24 i dag. 😍🙌👏👏 //annonse . . #mitthjemasinspo @mitthjemas #fremsnakk #interiorinspo #kundekveld #massefint #goderabatter #cctema

MI 3: Olivia Angeline Fiskebeck @olivia_angeline_f

 • Alder: 33
 • Fra: Kristiansand
 • Vært på Instagram siden: 2014
 • Olivia om egen konto: Kontoen min består av bilder fra mitt eget hjem. Stilen min er moderne, framtidsrettet, annerledes, mørk og mystisk.

Juryens begrunnelse: Olivia har en mørk og mystisk Instagramkonto som skiller seg ut fra mange typiske “instahjem”. Kreativ, inspirerende, nytenkende og modig stil.

Today is gonna be a GREAT day 🖤 Opp og stå ut og gå, jeg skal til frisøren (@asalongsandra) 💁🏻‍♀️. I kveld smeller det og vi gleder oss til Trendaften (@abito.no ) Gjør vi ikke vel? Lykke til alle sammen 🙌🏼🎉 @baremalin @lenespedersen @futurenordichome @ingerliselille @mykindofstyling @bypiapei @palettenoir @pureinterior_ @marenbaxter @hvitelinjer ________________________________________________________Tap Picture for more info 🖤________________________________________________________ #blackkitchen#blackandwood#mydesign#hth#hthkjøkken#neff#kristiansand#interiørblogger#oliviaangelinebloggno#nordsjømaling @nordsjonorge #futurenordichome @futurenordichome #frutanem @frutanem #villalille @villalille #thursdayinspoo @miennasverden #funkistine @funkis_tine #hus10a @hus10a #delmittbilde #kjøkken #svartkjøkken #gullfjæren #gullfjæren_kjøkken @gullfjaeren #jegfremsnakker @hvitelinjer @white.interior #lindheim @byggreisdeg

MI 4: Kari Haugsrud @futurenordichome

 • Alder: 44
 • Fra: Stange
 • Vært på Instagram siden: 2014
 • Kari om egen konto: Mitt hjem er inspirert av funkisstilen i moderne variant. Huset er funksjonelt og inndelt i soner, og styres via smarttelefonen. Et framtidig hjem som jeg har prøvd å gjøre stemningsfullt og lunt med interiørdetaljer som understreker den moderne stilen. Jeg elsker masse levende lys og dempet belysning.

Juryens begrunnelse: Gjennomført elegant funkishus med lekre finesser og smarte løsninger.

Kids area!!❤️ Little sister: Red christmas mom! Mom: Okey, one pillow and flowers - that’s all little darlig😘😘😄 . I kveld presenteres de 4 neste semifinalistene til vår kåring av #åretsjulehjem !! Lekre premier fra @caneline og @norskevillsauskinn 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🤩🤩 . . #redchristmas #christmas #hygge #nordiskehjem #skandinaviskehjem #gullfjæren @gullfjaeren #moderndesign #modernhome #luxury #interior123 #interior4all #interior2you #interiorstyling #finahem #asafotoninspo #villalille @villalille #olivia_angelineinspo @olivia #abito @abito.no #interiorismo #decoração #homedecor #interiorwarrior #inspirasjonsguidennorge

MI 5: Pia Håkonsen @bypiapei

 • Alder: 39
 • Fra: Kristiansand
 • Vært på Instagram siden: 2014
 • Pia om egen konto: Hjemmet vårt er moderne, lekent og fargerikt. Jeg elsker å blande designmøbler med loppefunn som gjerne har fått seg en ordentlig «facelift» med sprayboksen. Å spille på humor er også noe vi synes er gøy. Vi har vært opptatt av å skape et levende og lekent hjem som gjenspeiler oss som bor her.

Juryens begrunnelse: Sprudlende fargeglad konto som blander billig og dyrt på en vellykket måte. Kontoen til Pia er et friskt pust med spennende bruk av farger. Hun kombinerer sterke farger og mønstre om hverandre, og tør å eksperimentere.

My favorite 🤡 En av mine største og mest fargerike kilder til inspirasjon er barna mine 🌈💛 Barn elsker farger og jeg har ofte lurt på hvorfor mange mister fargegleden i voksen alder 🤔 #dontgrowupitsatrap #youngatheart #colorful #colormakesmehappy #interior #myfavoriteclown #colorlove #yellow #boligpluss #rom123 #homedecor #home #myhome #pantone #ikeafamilymagazine #interior #interiør #jotex #decor #dagensinterior #fargerikehjem #inspirasjonsguidennorge #interiorwarrior #abito #norgesmestinspirerende17 #charmingsunday

MI 6: Inger-Lise Lillerovde @ingerliselille

 • Alder: 33
 • Fra: Leinøy på Sunnmøre
 • Vært på Instagram siden: 2014
 • Inger-Lise om egen konto: Kontoen min er en interiørkonto med innslag av litt mote, meg og mine. Hjemmet mitt vil jeg beskrive som moderne med en liten industriell touch. Bruk av naturmaterialer er viktig for meg, for å skape en god atmosfære og et personlig uttrykk.

Juryens begrunnelse: Et moderne funkishus med inspirerende løsninger. En konto med hverdagsglimt og sjarm.

Inger-Lise Lillerovde on Instagram: “Hei mandag 👋 . #by_ingerliselille kitchen #kitchendetails #kitchendesign #kjøkken #livingroom #myinterior #interiordecor #interiordesign…”

MI 7: Catrine Svellingen @mykindofstyling

 • Alder: 38
 • Fra: Oslo
 • Vært på Instagram siden: 2016
 • Cathrine om egen konto: Instagramkontoen ble startet med tanke på å inspirere og dele lidenskapen min for styling og interiør. Hjemmet vårt gjenspeiler hvor vi er i livene våre akkurat nå. Vår stil er personlig, leken og med touch av glamour.

Juryens begrunnelse: Harmoni, glamour, flotte bilder og lekre løsninger preger dette hjemmet.

HappyWeekend🖤✨ ______________________________________________ #home#homeinspo #homedecor #homeinterior #homeinspiration #homestyling #homestyle #homedeco #homedecoration #style #design #livingroom #livingroomdecor #interior #interiör #interiør #interiors #interieur #interiordesign #interiordecorating #interiorinspiration#myhome#mystyle#kartell#artworkoftheday#bonytt#kkliving

MI 8: Maren Baxter @marenbaxter

 • Alder: 29
 • Fra: Flekkefjord
 • Vært på Instagram siden: 2013
 • Maren om egen konto: Kontoen min er moderne og skandinavisk med en touch av det orientalske. Jeg legger vekt på å skape en personlig stil, og å sette et personlig uttrykk på hjemmet, stylinger og bilder. Jeg har en nøytral base i hjemmet slik at jeg enkelt kan tilføre farge.

Juryens begrunnelse: Maren har en kunstnerisk konto, med lekre stylingtips, og egen gjennomført stil.

My most likes picture with almost 20K likes and over 500K views🤪🔥 You are crazy! Have a lovely evening everyone👋🏼. . New post on my blog yesterday eve! MARENBAXTER.COM🧡 Direct link bio @marenbaxter . . #livingroom #livingroomdecor #livingroominspo #livingroomdesign #stue #design #designs #trend #trendsetter #trendy #sofa #diy #myhome #myinterior #interieur #interiør #interiör #interior #interiors #home #homes #homedeco #homeinspo #homeinspiration #homedecor #decorativepillows #interiorinspo #interior4all #interiordesign

MI 9 Veronica Fjermestad @palettenoir

 • Alder: 39
 • Fra: Sandnes
 • Vært på Instagram siden: 2014
 • Veronica om egen konto: Hjemmet mitt og stilen min er skandinavisk, minimalistisk med monokrom fargebruk, og en dose sjarme. Et familiehjem.

Juryens begrunnelse: Harmonisk konto, rene linjer med nydelige detaljer.

Still life with blooming favourites 🌿#minimalmood . . . . . . #interior#interieur#interior2all#interior125#interior4all#interiordesign#interiorstyling#heminnredning#boligmagasinet#sisustus#mynordicroom#interiørmagasinet#skandinaviskehjem#minimalism#minimalistic#monochrome#monochromatic#whiteinterior#boligplussminstil#greyhome#skandinaviskdesign#mitinspo @mitlyse

MI 10: Elisabeth Halbjørhus @pureinterior_

 • Alder: 29
 • Fra: Skien
 • Vært på Instagram siden: 2013
 • Elisabeth om egen konto: Hjemmet mitt er først og fremst personlig. Jeg er ikke så glad i å putte stilen min i en «boks» da stilen min ofte er i utvikling. Jeg elsker rene linjer. Jeg er glad i det minimalistiske samtidig som jeg liker at det er litt egdy. Metaller og naturlige materialer som skinn og ull finner du gjerne hos meg.

Juryens begrunnelse: Spennende konto med oppussingstips og personlige løsninger. Gjennomført til fingerspissen.

Goooood morning & welcome to all new followers 👋🏻 For those who do not know me, I can tell that I have two happy children who bounce up too early every morning. In other words, we have already been up for a few hours;)

MI 11: Katrine Lindgjerdet @hvitelinjer

 • Alder: 28
 • Fra: Bergen
 • Vært på Instagram siden: 2015
 • Katrine om egen konto: Kontoen min bærer preg av at jeg er glad i interiør og at jeg er glad i å fotografere. Jeg liker å bruke ulike materialer, grønne planter, og blande varme og kalde farger i bildene mine. Jeg forsøker å endre kontoen min etter årstidene. Nå på høsten er det er lunt og stemningsfullt preg på den, med mørk lyssetting og masse tente lys.

Juryens begrunnelse: Nydelig konto med lekre detaljbilder, inspirasjon, Gjør-det-selv- prosjekt og endringer.

• Livingroom on a grey day 🖤 . Legger meg under pleddet og håper at formen bedrer seg 🤧 Både jeg og barna er helt utslått så det har blitt mye film og legobygging i dag 🎬 Håper dette ikke er langvarig for jeg har ikke tid til å være syk nå 🙈🤞 . _______________________ #interior #interior123 #interiorforinspo #interiørmagasinet #interior_and_living #vakrehjemoginterior #bobedre #boligdrom #boligpluss #boligplussminstil #scandinavianhomes #skandinaviskehjem #nordicinspiration #nordiskehjem #nordichomes #norskehjem #kajastef #miennasverden #dittlillehjerterom #frufjellstad #inspirasjonsguidennorge #nordsjonorge #delmittbilde #gullfjæren

Slik stemmer du

Du stemmer fram din favoritt ved å sende sms til 03811. Skriv «MI 1» dersom du stemmer på kandidat nummer 1. Ønsker du å stemme på en annet konto skriver du inn MI etterfulgt av nummer. Numrene finner du i listen. Du kan stemme fram til 30. oktober.

Vi godkjenner bare en stemme fra hver mobil. Husk mellomrom mellom MI og nummeret på kontoen du mener fortjener tittelen.

 • MI 1: Malin Antonsen med kontoen @baremalin
 • MI 2: Lene S. Pedersen med kontoen @lenespedersen
 • MI 3: Olivia Angeline Fiskebeck med kontoen @olivia_angeline_f
 • MI 4: Kari Haugsrud med kontoen @futurenordichome
 • MI 5: Pia Håkonsen med kontoen @bypiapei
 • MI 6: Inger-Lise Lillerovde @ingerliselille
 • MI 7: Cathrine Svellingen med kontoen @mykindofstyling
 • Mi 8: Maren @marenbaxter
 • MI 9: Veronica Fjermestad @palettenoir
 • MI 10: Elisabeth Halbjørghus @pureinterior_
 • MI 11: Katrine Lindgjerdet @hvitelinjer