• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

foto
Kun fantasien setter grenser på hvilke frukter og grønnsaker som egner seg på grillen. Foto: Marte Garman/Opplysningskontoret for frukt og grønt

Derfor bør du forsøke vannmelon eller blomkål på grillen

Når du griller frukt og grønt, oppstår ikke de skadelige, kreftframkallende stoffene som kan oppstå når du griller fettete kjøtt over lengre tid

Christine Gulbrandsen
Publisert: lørdag 14. juli 2018 kl. 08:00 Oppdatert: lørdag 14. juli 2018 kl. 08:00
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Grill
  • Kjøtt
  • Grønnsak
  • Fisk
  • Frukt og grønt
  • Oppskrift
  • Bolig
  • Tips og triks
  • Abito
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.