• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Abito →

Ukens tips: Vasker du kjøkkenbenken før eller etter du lager mat? Det har noe å si

Forskerne gjorde overraskende bakteriefunn.

foto
Bakteriene trenger ikke å synes selv om de er der. Med matsøl fant forskerne ut hvor lenge bakterier som gir magesjau overlever på kjøkkenbenk og skjærefjøl. Foto: Synne Hellum Marschhäuser
Synne Hellum Marschhäuser Journalist
Oppdatert: mandag 26. oktober 2020 kl. 13:06
Artikkelen er mer enn to år gammel
Publisert: torsdag 22. oktober 2020 kl. 07:00 Oppdatert: mandag 26. oktober 2020 kl. 13:06
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Rengjøring
  • Salmonella
  • Nofima
  • Vasking
  • EU
  • Kylling
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.